آریا بانو

آخرين مطالب

احتیاط‌ هایی در مورد مصرف برنج قهوه‌ای پزشکي

احتیاط‌ هایی در مورد مصرف برنج قهوه‌ای
  بزرگنمايي:

آریا بانو - ایسنا / متخصصان تغذیه در آمریکا با انجام آزمایش‌هایی روی نمونه‌های مختلف برنج دریافتند که برنج قهوه‌ای به دلیل داشتن پوسته بیرونی، نسبت به برنج سفید، 24 درصد آرسنیک بیشتر و 40 درصد آرسنیک غیرآلی‌ بیشتر دارد.
برنج قهوه‌ای معمولا آرسنیک بیشتری در خود نگه می‌دارد، زیرا این ماده سمی بیشتر در پوسته بیرونی دانه برنج انباشته می‌شود؛ لایه‌هایی که در برنج سفید طی فرایند آماده‌سازی حذف می‌شوند، اما در برنج قهوه‌ای باقی می‌مانند. این بدان معناست که اگرچه برنج قهوه‌ای فیبر و مواد مغذی بیشتری دارد، در عین حال مقدار بیشتری آرسنیک نیز وارد بدن می‌کند.
برنج قهوه‌ای، اغلب در افکار عمومی به‌عنوان جایگزینی سالم‌تر برای برنج سفید شناخته شده است، اما مطالعه‌ای جدید در آمریکا نشان می‌دهد که این غذای محبوب و پرطرفدار حاوی مقدار قابل‌توجهی آرسنیک بیشتر است.
مصرف درازمدت هر نوع آرسنیک می‌تواند به مشکلات پوستی و گوارشی منجر شود و همچنین خطر ابتلا به دیابت، سرطان و بیماری‌های قلبی‌عروقی را افزایش دهد.
سازمان جهانی بهداشت خاطرنشان می‌کند که مصرف آرسنیک در دوران کودکی با «آثار منفی بر رشد شناختی» و «افزایش مرگ‌ومیر در جوانان» مرتبط بوده است.
متخصصان در مورد خطر مواجهه کودکان زیر پنج سال با آرسنیک هشدار داده‌اند، زیرا آن‌ها به دلیل مصرف بیشتر غذا نسبت به وزن بدن در مقایسه با بزرگسالان، بیشتر در معرض آثار منفی آرسنیک‌ هستند.
به گزارش ایندیپندنت، متخصصان یادآور شدند که «میزان مواجهه با آرسنیک برای بیشتر آمریکایی‌های تحت بررسی در حدی نبود که باعث افزایش قابل‌توجه خطرات سلامتی شود». بنابراین، آنها نمی‌گویند از مصرف برنج قهوه‌ای کلا پرهیز کنید بلکه تنها توصیه می‌کنند از غلات متنوع‌تری استفاده کنید و به‌ویژه برای کودکان خردسال از روش‌های پختی بهره بگیرید که می‌توانند میزان آرسنیک را کاهش دهند، مانند شستن زیاد برنج و پختن آن در آب زیاد.
در همین حال، سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) پیش‌تر دستورالعمل‌هایی برای محدود کردن مصرف برنج در نوزادان و زنان باردار صادر کرده است، چرا که شواهدی وجود دارد مبنی بر اینکه مواجهه با آرسنیک غیرآلی می‌تواند با اختلالات رشد مغز و افزایش خطر ابتلا به سرطان مرتبط باشد.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1388709/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

نوبت اول کنکور سراسری 1404 آغاز شد

تقویم تاریخ/ روز جهانی کار و کارگر

این شما و این عجیب ترین مرز تاریخ در ایران

طرز تهیه مرغ ترش گیلانی با طعمی بی نظیر و متفاوت

توصیه مهم یک متخصص پوست به زنان

رازهایی که مشاوران خانواده به شما نمی‌گویند!

عاشقانه‌های غمگین در «سلمآه»؛ دست و دلم به شعر شاد نمی‌رود

رئال قهرمان المپیک را جانشین کورتوا می‌کند!

لحظه‌ای که ساپینتو از فوتبال ایران رفت!

مستند «خاکستر» و قتلی که هیچ‌کس گردن نمی‌گیرد

آهنگ جدید/ قطعه «زندان بان» با صدای محسن چاوشی منتشر شد

زمین لرزه پنج ریشتری «رُشتخوار» خراسان رضوی را لرزاند

تفال/ اگر آن طایر قدسی ز درم باز آید

چه موادغذایی برای دیابتی‌ها مناسب است؟

کاوشگر خورشیدی هند چگونه تاریخ‌ساز شد؟

شاید قهرمان لیگ باز هم در قزوین مشخص می‌شود

شاهین از دست متقاضیان پرید

حضور هلدینگ منتسب به بابک زنجانی در میان خریداران اصلی سهام سایپا

باستونی: یامال بهترین بازیکن دنیاست!

دبل‌هت‌تریک قهرمانی تیم زنان چلسی در لیگ برتر!

زومر، متشکریم که آن توپ را گل کردی!‏

میختاریان: تا آخر عمر حسرت گلم به بارسا را می‌خورم!

مصدوم کلیدی استقلال آماده بازی آلومینوم

کوبارسی: با این نتیجه باید از خودمان انتقاد کنیم!

رافینیا: خیلی ریسک کردیم ولی صعود می‌کنیم

باشگاه پرسپولیس: محرومیت پیروانی را فورا لغو کنید

بهترین بازیکن بارسا-اینتر قبل از پایان مشخص شد!

اسکوچیچ جانشین شجاع را انتخاب کرد!

واکنش رونالدو به حذف النصر؛دنیا ادامه دارد!

چه می‌کنه لامین یامال؛ بارسلونا 3-3 اینتر

رافینیا و یک ضربه دیدنی؛ بارسلونا 3-3 اینتر

بارسا 3-3 اینتر؛ فینالیست در سن‌سیرو مشخص می شود

گل سوم اینتر به بارسلونا توسط دنزل دومفریس

گل سوم بارسلونا به اینتر توسط رافینیا

اعتراض شدید پرسپولیس به تشدید محرومیت پیروانی

موقعیت خوب برای طارمی؛ بارسلونا 3-3 اینتر

بحران برق در اسپانیا؛ بارسلونا 3-3 اینتر

گل دوم بارسلونا توسط فران تورس در دقیقه 38

بدبیاری فلیک در نیمه اول؛ کنده مصدوم شد!

جواد خیابانی گزارشگر بازی استقلال - جوبیلو ایواتای ژاپن در فینال جام باشگاههای آسیا

مهدی طارمی با مچ‌بند مشکی به یاد مردم بندرعباس

تمجید هالند از یامال؛ پسر، تو فوق‌العاده‌ای!

آبشار شوی در دزفول

نمایی از شهر لاداخ در هند

یک روستای تفریحی در جنوب غربی ترکیه

تعدادی مورچه در حال انجام عمل جراحی رو هم دیگه!

گوناگون/ حیوانات می‌توانند مانند انسان‌ها عاشق شوند؟

وقتی حلزون اسپایدرمن میشود

نمایی از ابهتِ دیدنی طاووس را ببینید

برگی از تاریخ/ سفر به تاریخ؛ مادر ناصرالدین شاه در کنار «غلام آفریقایی‌اش، سلیم خان»