آریا بانو

آخرين مطالب

پاسخ آموزش و پرورش به معترضان نتایج آزمون استخدامی گفتگو

پاسخ آموزش و پرورش به معترضان نتایج آزمون استخدامی
  بزرگنمايي:

آریا بانو - مهر / مدیرکل هیئت مرکزی گزینش آموزش و پرورش گفت: تمام پرونده‌های معترضان را مجدداً بررسی کرده ایم و به قطع می‌توان گفت اگر داوطلبی پذیرفته نشده واقعاً حائز شرایط لازم نبوده است.
رضا روستایی در گردهمایی مشترک اعضای شورای معاونان و مدیران کل آموزش و پرورش استان‌ها، ضمن ارائه گزارشی جامع از عملکرد گزینش در 7 ماه اخیر، مهم‌ترین دستاورد هیئت مرکزی را پذیرش داوطلبین در فرایندهای استخدامی و کسب حد رضایت نسبی در مخاطبین دانست.
مدیرکل هیئت مرکزی گزینش با اشاره به انتشار مطالبی در رسانه‌ها و فضای مجازی مبنی بر تساهل آرا گزینش، اذعان کرد: نگاه ما رعایت قانون است و اینگونه نیست که بخواهیم آن‌قدر آسان برخورد کنیم که هر فردی با هر شرایطی بتواند وارد آموزش و پرورش شود و از طرفی هم قصد آن نداریم که بر مردم سخت بگیریم و بخواهیم افراد را بخاطر مسائل جزئی نپذیریم.
247 هزار پرونده در هیأت مرکزی بررسی شده است
وی با ذکر این نکته که در سال 1403 بالغ بر 247 هزار پرونده در هیأت مرکزی بررسی شده است، رسیدگی به اعتراضات داوطلبان در مرحله تجدیدنظر دوم را کاری عظیم دانسته و گفت: تمام پرونده‌های مزبور را مجدداً بررسی کرده ایم و به قطع می‌توان گفت اگر داوطلبی پذیرفته نشده واقعاً حائز شرایط لازم نبوده است.
مدیر کل هیئت مرکزی گزینش در بخش دیگری از سخنان خود، با اشاره به انبوه کار و برگزاری آزمون‌های استخدامی در سال جاری، آزمون دانشگاه فرهنگیان، نیروهای مدارس و مراکز غیردولتی، مهدهای کودک، نیروهای آزاد شاغل در مدارس خاص، موسسین پیش دبستانی و …، خواستار حمایت همه جانبه مدیران کل آموزش و پرورش استان از گزینش‌گران شد و گفت: آمادگی و موفقیت هسته‌های گزینش در گروی حمایت مدیران است و باید وجهه قانونی گزینش حفظ شود.
روستایی در ادامه با یادآوری و ذکر مراحل صدور رأی پرونده داوطلبان اظهار داشت: گزینش در 4 مرحله رأی را صادر می‌نماید که شامل مرحله بدوی و مرحله تجدیدنظر اول در استان، مرحله تجدیدنظر دوم در هیأت مرکزی و آرا مختص به دیوان عدالت اداری می‌باشد و بر همین اساس است که آمار و ارقام داوطلبان پذیرفته شده و یا عدم پذیرش درنتیجه رسیدگی به این اعتراضات تغییر می‌یابد.
ابزاری برای بررسی روان داوطلبان معلمی نداریم
وی در این خصوص گفت: تمام این مراحل حق داوطلب است و به همین دلیل رسیدگی به این حق برای ما اهمیت دارد و ما موظفیم همه حق داوطلب و نظام تعلیم و تربیت را ر عایت نمائیم.
مدیرکل هیئت مرکزی گزینش در بخش پایانی سخنان خود با اشاره به اتفاقات پیش آمده در خصوص دو معلم خاطی و شبهات به وجود آمده در خصوص آزمون‌های روان سنجی در بدو استخدام داوطلبان گفت: ما هیچ ابزاری برای بررسی روان داوطلب نداریم و قانون نیز این موضوع را از ما نخواسته است. وی همچنین با بیان متن مصرح قانون در خصوص بررسی حال فعلی افراد اظهار داشت: در گزینش برایمان حال فعلی افراد شرط است و اگر فردی در گذشته و یا آینده دچار خطا شده است، ایرادی به اصل گزینش وارد نیست و به محض وصول گزارش برخورد لازم و قانونی انجام خواهد شد.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1392598/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تنفس هوای قابل قبول در پایتخت

ترافیک پرحجم و سنگین در محل‌های برگزاری کنکور

پیش‌بینی رگبار و رعد و برق در ارتفاعات؛ از دره‌نوردی خودداری کنید

ابعاد جدید از جنایت با شلیک‌های گانگستری

لحظه حمله وحشیانه گله فیل‌ها به گور خر بینوا!

غروب زیبای متل قو در مازندران

رودیگر بزرگترین معضل فصل رئال را نشان داد

چهره ها/ قابی از بازیگر «او یک فرشته بود» با مرضیه برومند

نوبت اول کنکور سراسری 1404 آغاز شد

تقویم تاریخ/ روز جهانی کار و کارگر

این شما و این عجیب ترین مرز تاریخ در ایران

طرز تهیه مرغ ترش گیلانی با طعمی بی نظیر و متفاوت

توصیه مهم یک متخصص پوست به زنان

رازهایی که مشاوران خانواده به شما نمی‌گویند!

عاشقانه‌های غمگین در «سلمآه»؛ دست و دلم به شعر شاد نمی‌رود

رئال قهرمان المپیک را جانشین کورتوا می‌کند!

لحظه‌ای که ساپینتو از فوتبال ایران رفت!

مستند «خاکستر» و قتلی که هیچ‌کس گردن نمی‌گیرد

آهنگ جدید/ قطعه «زندان بان» با صدای محسن چاوشی منتشر شد

زمین لرزه پنج ریشتری «رُشتخوار» خراسان رضوی را لرزاند

تفال/ اگر آن طایر قدسی ز درم باز آید

چه موادغذایی برای دیابتی‌ها مناسب است؟

کاوشگر خورشیدی هند چگونه تاریخ‌ساز شد؟

شاید قهرمان لیگ باز هم در قزوین مشخص می‌شود

شاهین از دست متقاضیان پرید

حضور هلدینگ منتسب به بابک زنجانی در میان خریداران اصلی سهام سایپا

باستونی: یامال بهترین بازیکن دنیاست!

دبل‌هت‌تریک قهرمانی تیم زنان چلسی در لیگ برتر!

زومر، متشکریم که آن توپ را گل کردی!‏

میختاریان: تا آخر عمر حسرت گلم به بارسا را می‌خورم!

مصدوم کلیدی استقلال آماده بازی آلومینوم

کوبارسی: با این نتیجه باید از خودمان انتقاد کنیم!

رافینیا: خیلی ریسک کردیم ولی صعود می‌کنیم

باشگاه پرسپولیس: محرومیت پیروانی را فورا لغو کنید

بهترین بازیکن بارسا-اینتر قبل از پایان مشخص شد!

اسکوچیچ جانشین شجاع را انتخاب کرد!

واکنش رونالدو به حذف النصر؛دنیا ادامه دارد!

چه می‌کنه لامین یامال؛ بارسلونا 3-3 اینتر

رافینیا و یک ضربه دیدنی؛ بارسلونا 3-3 اینتر

بارسا 3-3 اینتر؛ فینالیست در سن‌سیرو مشخص می شود

گل سوم اینتر به بارسلونا توسط دنزل دومفریس

گل سوم بارسلونا به اینتر توسط رافینیا

اعتراض شدید پرسپولیس به تشدید محرومیت پیروانی

موقعیت خوب برای طارمی؛ بارسلونا 3-3 اینتر

بحران برق در اسپانیا؛ بارسلونا 3-3 اینتر

گل دوم بارسلونا توسط فران تورس در دقیقه 38

بدبیاری فلیک در نیمه اول؛ کنده مصدوم شد!

جواد خیابانی گزارشگر بازی استقلال - جوبیلو ایواتای ژاپن در فینال جام باشگاههای آسیا

مهدی طارمی با مچ‌بند مشکی به یاد مردم بندرعباس

تمجید هالند از یامال؛ پسر، تو فوق‌العاده‌ای!