آریا بانو - خراسان /شاید برایتان عجیب باشد اما برگر مرغ سوخاری میتواند به عنوان یک برگر بدون گوشت قرمز، به فهرست ساندویچهای محبوب بچهها و بقیه اعضای خانواده راه پیدا کند. درست کردن این ساندویچ مقوی کار سختی نیست و میتوانید در کمتر از یک ساعت آن را در خانه درست کنید. مواد لازم:سینهمرغ: 600 گرمسیر: 2 حبهتخممرغ: یک عددآرد: 5 قاشق غذاخوری بازار شیر: 2 قاشق غذاخوریآرد سوخاری پفکی: یک لیوانطرز تهیه:1.مرغ را نواری ببرید یا آن را با میکسر، چرخ کنید و با سیر رنده شده و ادویهها مزهدار کنید. تخممرغ را هم با نمک، فلفل و شیر هم بزنید تا پف کند.2.آرد، پودرسوخاری را در ظرفی صاف و مسطح بریزید.3.مواد مرغ را در دستتان فرم دهید، سپس در ترکیب آردی و بعد در مخلوط تخممرغی بزنید.4.برگرها را در روغن داغ سرخ کنید تا برشته و طلایی شوند.نکته: اگر میخواهید این برگر رژیمی باشد میتوانید آن را در سرخکن یا هواپز آماده کنید.