آریا بانو

آخرين مطالب

بستنی چغاله بادام؛ دسر عصرانه بهاری با طعم بهشتی خانه داري

بستنی چغاله بادام؛ دسر عصرانه بهاری با طعم بهشتی
  بزرگنمايي:

آریا بانو - فرارو / دسر بستنی با چغاله بادام، یکی از جذاب‌ترین انواع بستنی است که می‌توانید با مواد ساده‌ای درست کنید و به عنوان دسر یا عصرانه ساده و خوشمزه بهاری، میل کنید.
بستنی چغاله بادام یکی از جذاب‌ترین انواع بستنی است که می‌توانید با این میوه سبز رنگ فصل بهار درست کنید. اگر شما هم به دنبال یک گزینه جدید هستید که به لیست «با چغاله بادام چی درست کنم؟» اضافه کنید، بستنی چغاله را می‌توانید امتحان کنید. این بستنی ته‌مزه ترش دارد و طعم لذیذش حتما شما را سر ذوق می‌آورد. در این مقاله از سرویس آشپزی ما طرز تهیه بستنی چغاله بادام به 2 روش با ثعلب و شیر و بدون ثعلب و شیر و فوت و فن‌های خوشمزه شدن بستنی با چغاله بادام را به شما آموزش خواهیم داد.
مواد لازم برای تهیه بستنی با چغاله بادام بدون شیر و ثعلب (روش اول)
چغاله بادام: 400 گرم

آریا بانو


بازار
خامه صبحانه: 2 بسته 200 گرمی
شکر: 2 تا 3 قاشق غذاخوری
آبلیمو: 2 قاشق چای‌خوری
آب: به مقدار کافی
مدت زمان آماده‌سازی مواد اولیه: 30 دقیقه
مدت زمان آماده‌شدن بستنی چغاله بادام: 4 تا 5 ساعت
مراحل طرز تهیه بستنی چغاله بادام ساده
دسر بستنی با چغاله بادام را می‌توانید با مواد ساده‌ای درست کنید و به عنوان دسر یا عصرانه ساده و خوشمزه بهاری، میل کنید. در ادامه مرحله به مرحله طرز تهیه بستنی چغاله بادام را به ترتیب زیر دنبال کنید.
مرحله اول: چغاله بادام را تمیز کنید
برای طرز تهیه بستنی چغاله بادام خانگی بدون شیر و ثعلب، ابتدا چغاله‌ بادام‌ها را بشویید و پرزهای روی آنها را تا جای ممکن بگیرید. می‌توانید چغاله‌ها را به مدت 10 دقیقه در آب سرد بخیسانید و بعد روی آنها را با دست بمالید یا اسکاچ نرم بکشید تا پرزهای آنها گرفته شود. سپس چغاله بادام‌ها را بشویید و در آبکش بریزید.
مرحله دوم: چغاله بادام‌ها را پوره کنید
وقتی آب اضافی چغاله بادام‌ها گرفته شد، چوب و ابتدا و انتهای چغاله بادام‌ها را با چاقوی تیز جدا کنید. چغاله بادام‌ها را در یک قابلمه آب بریزید و روی حرارت به مدت 10 دقیقه بجوشانید و آبکش کنید. سپس چغاله بادام‌ها را خرد کنید و در غذاساز یا مخلوط کن بریزید. چغاله بادام‌ها را پوره کنید تا حدی که کاملا نرم و خمیری شوند.
مرحله سوم: مخلوط شکر و خامه را آماده کنید
در ادامه، شکر و خامه را در یک کاسه بریزید و با همزن برقی، آنها را مخلوط کنید تا کاملا یکدست شوند و خامه فرم بگیرید. سپس خامه فرم گرفته را در مخلوط کن بریزید و با پوره‌های چغاله بادام، به مدت 2 تا 3 دقیقه بزنید تا خامه کاملا با چغاله بادام‌ها، ترکیب شود و بافت نرم و خمیری بگیرد.
مرحله چهارم: بستنی چغاله بادوم را فریز کنید
بعد از آماده کردن مایه بستنی چغاله بادام، مایه بستنی را در یک ظرف پیرکس یا قالب‌های کیک مخصوص فر بریزید و سطح آن را با لیسک یا پشت قاشق صاف کنید. ظرف را در فریزر بگذارید و به مدت 45 دقیقه صبر کنید تا بستنی خودش را بگیرد.
مرحله پنجم: مایه بستنی را هم بزنید
بعد از هم زدن بستنی، دوباره ظرف را به فریزر برگردانید و نیم ساعت بعد، دوباره با قاشق، آن را هم بزنید تا مولکول‌های هوا به همه جای مایه بستنی برسد و بافت پفکی بگیرد. بعد ظرف را در فریزر بگذارید. در طول 5 ساعت، هر نیم ساعت یا 45 دقیقه یک بار، بستنی را هم بزنید تا وقتی بستنی کاملا آماده شود.
مرحله آخر: بستنی چغاله بادام را سرو کنید
در آخر، وقتی بستنی آماده شد، ظرف را بیرون بیاورید. با قاشق یا اسکوپ زن، از بستنی بردارید و در کاسه بریزید. روی بستنی را آبلیمو بریزید و با مواد دلخواه مثل پرک بادام یا برش‌های چغاله بادام، تزیین و بستنی را میل کنید.
مواد لازم برای تهیه بستنی چغاله بادام با شیر و ثعلب (روش دوم)
چغاله بادام ریز: 300 گرم
شکر: 1 لیوان فرانسوی دسته‌دار
شیر(پرچرب): 2 لیوان فرانسوی دسته‌دار
خامه صبحانه (پرچرب): 2 لیوان فرانسوی دسته‌دار
نشاسته ذرت: 1 قاشق غذاخوری
گلاب1: قاشق غذاخوری
وانیل: نصف قاشق چای‌خوری
زرده تخم مرغ: 3 عدد
نمک: نوک قاشق چای‌خوری
ثعلب: 1/4 قاشق چای‌خوری
آب جوش: به مقدار کافی
مدت زمان آماده‌سازی مواد اولیه: 30 دقیقه
زمان آماده‌شدن بستنی چغاله بادام: 5 تا 7 ساعت
طرز تهیه بستنی چغاله بادام کشدار و پفکی
در این روش از تهیه بستنی چغاله بادام با شیر و ثعلب، بافت بستنی کشدارتر می‌شود و بستنی، طعم قوی‌تری می‌گیرد. اگر می‌خواهید بستنی چغاله بادام حرفه‌ای درست کنید، مراحل زیر را به ترتیب دنبال کنید.
مرحله اول: چغاله بادام‌ها را آماده کنید
در ابتدا برای درست کردن بستنی چغاله بادام با شیر و خامه، چوب یا دم چغاله‌ بادام‌ها را بگیرید. آنها را به خوبی بشویید و پرز روی چغاله‌ها را بسایید تا از بین بروند. سپس چغاله‌ها را در یک قابلمه بریزید و به آنها آب اضافه کنید. چغاله‌ها را روی حرارت بگذارید تا به مدت 10 دقیقه بجوشند و تلخی‌ آنها گرفته شود. سپس آنها را آبکش کرده و زیر آب سرد بگیرید.
مرحله دوم: چغاله بادام‌ها را پوره کنید
در ادامه، چغاله بادام‌ها را روی تخته آشپزخانه، با چاقو، خرد کنید و در غذاساز بریزید تا کاملا پوره و نرم شوند. این پوره‌ها را کنار بگذارید.
مرحله سوم: مایه شیر و تخم مرغ را درست کنید
در این مرحله از تهیه بستنی چاقاله بادوم با تخم مرغ و شیر، زرده‌های تخم مرغ را از سفیده به دقت جدا کنید. زرده‌ها را در یک قابلمه مناسب بریزید و شکر و وانیل را به آن بیفزایید.
با همزن برقی، زرده‌ها را بزنید تا حالت کرمی و کشدار پیدا کنند. به اندازه 1/4 از شیر سرد را با نشاسته و ثعلب حل کنید. شیر را به تدریج به این ترکیب اضافه کنید و مخلوط شیر و نشاسته را هم بیفزایید. همه مواد را هم بزنید.
مرحله چهارم: مایه شیر و تخم مرغ را حرارت دهید
در ادامه، ظرفی که مخلوط شیر، تخم مرغ، نشاسته، وانیل و شکر را در آن ریخته‌اید، روی حرارت بگذارید. شعله را کم کنید و حدود 15 دقیقه مواد را به صورت مداوم هم بزنید تا مخلوط شما قوام بگیرد ولی جوش نیاید.
مرحله پنجم: پوره چغاله بادام را اضافه کنید
سپس پوره‌های چغاله بادام را از غذاساز بیرون بیاورید و در قابلمه بریزید و هم بزنید تا پوره‌ها در مخلوط شیری، به طور یکدست، پخش شوند. حدود 5 دقیقه دیگر صبر کنید تا طعم ترش چغاله‌ها خارج شود. بعد شعله را خاموش کنید و اجازه دهید مایه بستنی، از دما بیفتد.
مرحله ششم: خامه و گلاب را اضافه کنید
در این مرحله از درست کردن بستنی با چغاله بادام، خامه و گلاب را در یک کاسه با هم مخلوط کنید تا یکدست شود. این مخلوط خامه‌ای را در مایه بستنی سرد شده، بریزید و به خوبی هم بزنید تا ترکیب یکنواختی به دست بیاید. این مخلوط را در یخچال به مدت 8 ساعت بگذارید تا کاملا سرد شود.
مرحله هفتم: بستنی چغاله بادام را در فریزر بگذارید
بعد از سرد شدن مایه بستنی چاقاله بادام، ظرف را در فریزر بگذارید. هر 45 دقیقه یا 1 ساعت یک بار، مایه بستنی را با قاشق هم بزنید تا بافت پفکی بگیرد. حدود 5 تا 7 ساعت طول می‌کشد تا بستنی آماده شود.
می‌توانید در این روش از دستگاه بستنی ساز هم برای درست کردن بستنی چغاله بادام استفاده کنید. در این صورت، مایه بستنی را در دستگاه غذاساز بریزید و طبق دستورالعمل دستگاه عمل کنید. در این روش در کمتر از 45 دقیقه بستنی آماده می‌شود. سپس می‌توانید بستنی را اسکوپ زده، تزیین و سرو کنید.
طرز تهیه بستنی چغاله بادام به روش‌های دیگر
بستنی چاقاله بادام را به روش‌های دیگر هم می‌توانید درست کنید.
روش تهیه بستنی چغاله بادام با بستنی آماده وانیلی
درست کردن این بستنی، یک راه میان‌بر برای چشیدن طعم بستنی چغاله بادام به ساده‌ترین روش است. برای تهیه بستنی چاقاله بادوم با بستنی آماده، چغاله بادام‌ها را بشویید و بعد از تمیز و خرد کردن، در غذاساز، پوره کنید.
در یک ظرف دیگر، بستنی وانیلی لیتری یا هر بستنی دلخواه را بریزید و پوره‌های نرم چغاله بادام را اضافه کنید. بستنی و پوره‌های چغاله بادام را به خوبی با هم ترکیب کنید تا پوره‌ها در کل بستنی، پخش شوند. ظرف را در فریزر به مدت 1 تا 2 ساعت قرار دهید تا بستنی سفت شود و خودش را بگیرد. سپس آن را اسکوپ زده، تزیین و سرو کنید.
دستور تهیه بستنی چغاله بادام با تکه‌های خامه‌
برای طرز تهیه بستنی چغاله بادام با تکه‌های خامه‌، مقداری خامه را با همزن به خوبی بزنید تا فرم بگیرد (طرز تهیه خامه فرم گرفته). کف یک سینی را پلاستیک فریزری بگذارید و خامه را روی آن بریزید. با لیسک، سطح خامه را کاملا صاف کنید تا یک لایه نازک خامه در سینی داشته باشید.
خامه را در فریزر بگذارید تا یخ بزنید. سپس، بعد از درست کردن بستنی (به روش اول، دوم یا سوم) خامه را بشکنید و در مایه بستنی بریزید و هم بزنید تا در کل بستنی پخش شود. بستنی را سرو کنید.
روش تهیه بستنی یخی با چغاله بادام
درست کردن بستنی یخی چغاله بادام یا یخ در بهشت چغاله بادام، بسیار ساده است و به زمان زیادی هم نیاز ندارد. برای درست کردن بستنی یخی چاقاله بادام، چاقاله‌ها را بشویید و خرد کنید. سپس آنها را در غذاساز پوره کنید.
چغاله‌های پوره شده را با شیر یا کمی آب و آبلیمو مخلوط کنید تا بافت نرم‌تری بگیرند. سپس مایه بستنی را در قالب‌های مخصوص بستنی چوبی بریزید و چوب بستنی در آنها قرار دهید. قالب را در فریزر بگذارید تا یخ بزنند. سپس بستنی‌ها را از قالب جدا کرده و میل کنید.
روش تهیه بستنی چغاله بادام با دستگاه بستنی ساز
دستگاه بستنی ساز، کار درست کردن بستنی را بسیار راحت‌تر می‌کند. برای تهیه بستنی با دستگاه، کافی است مایه بستنی را مانند هر کدام از روش‌های بالا تهیه کنید و سپس در دستگاه بستنی ساز بریزید. زمان موردنیاز برای درست شدن بستنی در دستگاه را تنظیم کنید (30 تا 40 دقیقه). بعد از اینکه بستنی چغاله بادام آماده شد، آن را اسکوپ بزنید، با مواد دلخواه تزیین و سرو کنید.
نکات مهم در طرز تهیه بستنی چغاله بادام
برای طرز تهیه بستنی چاقاله بادام، از چغاله‌ بادام‌های ترد، کوچک و تازه استفاده کنید. هر چه چغاله‌ها ریزتر باشند، هم تلخی کمتری دارند و هم بافت آنها نرم‌تر است.
میزان رسیدن یا کال بودن چغاله بادام‌هایی که برای تهیه بستنی انتخاب می‌کنید، باید با هم هماهنگ باشد. یعنی چاقاله بادام ریز و درشت را با هم میکس نکنید چون طعم و بافت آنها با هم فرق دارد.
در تهیه بستنی چغاله بادام، از شیر پرچرب و خامه چرب (30 درصد و بالاتر) استفاده کنید تا طعم قوی‌تری بگیرد.
برای اینکه بستنی چغاله بادام، رنگ سبز پر رنگ‌تری بگیرد، می‌توانید از رنگ خوراکی طبیعی یا از آب اسفناج، استفاده کنید.
برای لطیف شدن بافت بستنی چغاله بادام، می‌توانید چغاله‌ها را بعد از پوره کردن، از صافی رد کنید.
برای نگهداری از بستنی چغاله بادام، بستنی را در فریزر نگهداری کنید.
فوت و فن‌های خوشمزه شدن بستنی با چغاله بادام
برای جلوگیری از تلخ شدن بستنی لازم است چغاله بادام‌ها را قبل از استفاده در بستنی، بجوشانید و تلخی آنها را بگیرید.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1397804/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آهنگ زیبای «رفتی» با صدای بهنام بانی

سخنان تأمل برانگیز سلاجقه درباره پتروشیمی میانکاله

هدیه ویژه معاون رئیس جمهور زیمبابوه به پزشک بدون مرز ایرانی

ناگفته‌های خلبان ایرانی از خاموش کردن آتش بندر شهید رجایی

برای اولین بار در تاریخ ورزش یزد اتفاق افتاد؛ ورود بانوان به ورزشگاه نصیری

سرنوشت طلا در دستان روسیه و چین

برنج‌های پخته شده در کانتینرهای بندر شهید رجایی

واکنش شگفت انگیز جیوه و آلومینیوم

4گوشه دنیا/ معمای قتل نویسنده معروف آلمانی داخل قایق

دستور تهیه سالاد شیرازی اصیل

دلایل کمبود آهن در پسران نوجوان و مردان بالای 45 سال چیست؟

دوخت و طراحی صنایع دستی

هشدار پژوهشگران؛ آلودگی محیطی، تیروئید کودکان را هدف گرفته است

هیچ کس، هیچ کس اینجا به تو مانند نشد

علیپور دوباره در موقعیت آقای گلی انفرادی

لیگ یک؛ وینگر پرسپولیسی گل کاشت

حمله پرسپولیس روی دروازه مس که مدافعان توپ را دور کردند

بارسلونا-اینتر قشنگ‌ترین بازی تاریخ چمپیونزلیگ بود

تورام: بازی با بارسلونا کابوس است!‏

گل دوم پرسپولیس به مس رفسنجان توسط دورسون

پیراهن تراکتور به یاد انفجار تلخ بندرعباس

ستاره لیگ برتر دوباره علیه یحیی

تشویق شدید دو بازیکن مغضوب مدیرعامل در خوزستان!

بارش باران در دل کویر بازی لیگ را متوقف کرد!

گزارش زنده؛ مس رفسنجان 0 - 3 پرسپولیس

ادعای خبرنگار مطرح ایتالیایی؛ والتر ماتزاری سرمربی استقلال شد

تقدیر از نیکول کیدمن در کن 2025

معرفی جدیدترین فیلم «تام هاردی» برای طرفدارانش

نماهنگ سریال «بچه مهندس» با صدای روزبه حصاری

«تو رد شو من فقط نگاه کنم تو رو...» با صدای روزبه بمانی

رئیس نظام پزشکی کشور: نظام سلامت را نمی‌توان قرون وسطایی اداره کرد

طوفان شدید و عجیب در شهر سلوم مصر

سخن بزرگان/ حضرت علی(ع) یک کارگر بود

پیشنهادی برای پخت شام سبک

خوابیدن دیر وقت شما را به کشتن می‌دهد!

به فرزندان باید چه ویژگی هایی هدیه دهیم؟

بی اطلاعی 40 درصد مبتلایان به فشار خون از بیماری خود

چاپ بیست‌وهشتم کتاب «اتاق شماره 6» منتشر شد

پیغام ویژه رحمتی برای مردان اصلی شمس‌آذر

نیمکت پرسپولیس در رفسنجان؛ پر از چهره‌های باتجربه

اعلام ترکیب نساجی در جنگ برای آخرین امید

یاسین به پرسپولیس برگشت!

ترکیب فولاد مقابل چادرملو مشخص شد

یازده بازیکن مدنظر روانخواه در آخرین شانس هوادار

یازده بازیکن اخباری برای تقابل با گل‌محمدی

ترکیب متفاوت استقلال خوزستان مقابل خیبر

ترکیب خیبر برای رسیدن به رتبه تک رقمی

لیگ یک؛ فرار لحظه آخری پیکان از باخت خانگی

بعضی ها به مجلس فشار می‌آورند که علیه پلتفرم‌ها قانون مجازات تصویب کند!

رد پای سیمای رنج بر پرده سینما!