شنبه ۲۴ خرداد ۱۴۰۴
خانه داری

پاولوا دسر محبوبِ استرالیایی

پاولوا دسر محبوبِ استرالیایی
آریا بانو - آخرین خبر / موادلازم: ۴ تا سفیده تخم مرغ یک پینچ نمک ۲۲۵ گرم شکر دانه ریز ۱ قاشق چای خوری وانیل ۱ قاشق غذاخوری آب لیمو بازار ۲ قاشق چای خوری نشاسته ذرت اول ...
  بزرگنمايي:

آریا بانو - آخرین خبر / موادلازم:
4 تا سفیده تخم مرغ
یک پینچ نمک
225 گرم شکر دانه ریز 
1 قاشق چای خوری وانیل
1 قاشق غذاخوری آب لیمو
بازار
2 قاشق چای خوری نشاسته ذرت
اول سفیده هارو به همراه نمک هم بزنین تا حجیم بشه بعد تو چند مرحله شکر رو اضافه کنین و خوب هم بزنین تا در نهایت سفیده ها کامل فرم بگیره.وانیل،آب لیمو و نشاسته ذرت رو اضافه کنین و خوب با هم ترکیبشون کنین و بریزین روی سینی فر که کاغذ روغنی انداختین و با یه قاشق سطحشو صاف کنین و روی کیک رو یکم فرو رفته کنین تا جا برای میوه و خامه بعد از پخت باشه، بزارین داخل فر از پیش گرم شده،دما تو پخت این دسر خیلی مهمه پس با دقت انجام بدین:
با دمای 120 درجه به مدت یک ساعت و ربع بزارین بپزه،بعد از این تایم فر رو خاموش کنین و بزارین یک ساعت داخل فر بمونه،بعد در فر رو باز کنین و بزارین نیم ساعت دیگه داخل فر باشه و بعد از کاغذ روغنی جداش کنین.
در آخر با خامه فرم گرفته یا هر کِرِم سفیدی که دوست داشتین به همراه میوه تزیینش کنین و آمادست


نظرات شما