آریا بانو - فرارو / پاستا یکی از غذاهای ملی کشور ایتالیاست که در فرهنگ غذایی این کشور جایگاه ویژهای دارد و در انواع و طعمهای گوناگون طبخ میشود. میتوان گفت بیش از حدود 300 نوع پاستا خشک در ایتالیا تولید میشود که پاستای پروانهای، پنه، اسپاگتی، ماکارانی، فتوچینی، روتینی، بوکاتینی، ریگاتونی و... از نمونههای آن است. کلمه پاستا از ریشه سیسیلی به معنای «خمیر ورز داده شده با انرژی بسیار» گرفته شده است. پاستا گوجهای نوعی روش پخت پاستا است که طی آن پاستا با سسی از گوجه فرنگی و قارچ طبخ میشود و در دستور آن گوشت و یا فیله مرغ وجود ندارد. این پاستا برای گیاهخوارن و یا افرادی که منع مصرف گوشت دارند بسیار مناسب است. اگر دوست دارید این پاستای خوشمزه را با روشی آسان در منزل درست کنید، در ادامه این مطلب با طرز تهیه پاستا گوجهای همراه ما باشید.
مواد لازم درست کردن پاستا گوجهای بدون گوشت و مرغ
گوجه فرنگی: 6 عدد
پاستا پنه: نصف بسته
سیر: 5 حبه
رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
بازار 
قارچ: 10 عدد
خامه صبحانه: نصف پاکت
آب جوش: 1 لیوان
جعفری ساطوری شده: 1 مشت
پنیر پارمسان: 2 قاشق غذاخوری سرپر
نمک، فلفل سیاه و آویشن: به میزان لازم
روغن: به میزان لازم
طرز تهیه پاستا گوجهای بدون گوشت و مرغ
برای درست کردن این پاستا خوشمزه ابتدا گوجهها را از وسط برش بزنید و حبههای سیر را پوست کنید. مقداری روغن داخل یک ماهی تابه گود بریزید و روی حرارت اجاق گاز قرار بدهید. گوجهها را از قسمت گوشت روی ورغن بچینید طوری که قسمت پوست گوجه بالا باشد.
حبههای سیر را هم داخل ماهی تابه بیندازید و درب ماهی تابه را ببندید. اجازه بدهید گوجه آب بیندازد و با حرارت کم بپزد. حالا درب ماهی تابه را بردارید و با نوک انگشت پوست گوجه فرنگی را جدا بکشید تا جدا شود، سپس با گوشتکوب گوجه و سیر پخته را بکوبید تا کاملا له شود.
در این مرحله رب گوجه فرنگی را همراه با نمک، فلفل سیاه و آویشن اضافه کنید و هم بزنید. حالا قارچ خرد شده را اضافه کنید و درب ماهی تابه را ببندید و 10 دقیقه زمان بدهید تا قارچ آب بیندازد.
در مرحله بعد خامه صبحانه را که به دمای محیط رسیده است با نصف لیوان آب جوش رقیق کنید و به ماهی تابه اضافه کنید و هم بزنید.
در این مرحله پاستا پنه را به صورت خشک اضافه کنید و هم بزنید و 1 لیوان آب جوش روی مواد بریزید. درب ماهی تابه را ببندید و حرارت را کم کنید تا پاستا با آب داخل سس بپزد و نرم شود.
وقتی پاستا نرم شد، داخل ظرف سرو بکشید و روی پاستا، پنیر پارمسان و جعفری ساطوری شده بپاشید، نوش جان.