چهارشنبه ۱۱ تير ۱۴۰۴
خانه داری

کوردون بلو؛ اسمش سخته ولی راحت پخته میشه

کوردون بلو؛ اسمش سخته ولی راحت پخته میشه
آریا بانو - آخرین خبر / مواد لازم: سینه مرغ پنیر ترجیحا چدار هر ژامبونی که دوست دارید ترجیحا گوشت باشه برای ۳تا فیله مرغ یک بسته تردیلا (من همیشه پنیری میزنم شما هر طعمی ...
  بزرگنمايي:

آریا بانو - آخرین خبر / مواد لازم:
سینه مرغ
پنیر ترجیحا چدار
هر ژامبونی که دوست دارید ترجیحا گوشت باشه
برای 3تا فیله مرغ یک بسته تردیلا (من همیشه پنیری میزنم شما هر طعمی دوست داشتی بزن) 
بازار
برای سس
آرد 3قتشق غذاخوری
نمک 1قاشق چایخوری
پاپریکا 1قاشق چایخوری
پودر سیر 1قاشق چایخوری
پودر پیاز 1قاشق چایخوری
اورگانو 1/2قتشق چایخوری
آب به مقدار لازم
دمای فر 240درجه حرارت از پایین و المنت دور فن و فن روشن
دمای هواپز هم بالاترین دما
زمان پخت حدودا 40دقیقه بستگی به سایز سینه مرغ
چند تا نکته:
میتونید این مقدار مواد سس رو چند برابر و بدون آب با هم ترکیب کنید و هر وقت خواستید
برای مزه دارن کردن مرغ هاتون تو سوخاری ها استفاده کنید
میتونید از هر مدل پنیری که بخواید استفاده کنید اما چدار واقعا خوشمزه ترش میکنه
اگه تو پاکتی کردن مرغ ها مشکل دارید سینه مرغ رو نازک برش بدید و کمی با بیفتک کوب بکوبید تا پهن شه بعد رول های ژامبون رو با خود مرغ رول کنید


نظرات شما