آریا بانو - برترین ها / امیرمحمد زند، بازیگر سریالهای تلویزیونی، به انتشار یک کلیپ از متین ستوده، بازیگر سینما و از حضور بادیگاردهایی که در کنار او بودند واکنش نشان داد. چندی پیش ویدئویی از متین ستوده منتشر شده بود که نشان میداد او به یک مرکز زیبایی رفته و بادیگاردها در اطرافش حلقه زدهاند. این ویدئو واکنشهای زیادی را برانگیخت.
امیر محمد زند در این خصوص نوشت: چقدر حالم بد شد با دیدن این صحنه این خانم تشریفات ببینید چجور اون دختر طفلک رو هول میده این چه رفتاریه ؟ مگه ما بازیگران کی هستیم جز کسانی که برای همین مردم باید کار کنیم؟ این چه فازیه چند ساله راه افتاده تا جایی میریم یه سری بادیگارد میفرستن دنبالمون انگار مردم میخوان بخورنمون بابا دست بردارید از این مسخره بازیها.
من مطمعنم خیلی از همکارام هم اصلا راضی به اینکارا نیستن احترام گذاشتن به هنرمندان بسیار کار خوبیه ولی هر چیزی یه حدی داره ، اینا فقط شو آف همین، من به شخصه از اون دختر خانمی که هولش دادن عذرخواهی میکنم.
پ
-->