يکشنبه ۱۰ خرداد ۱۴۰۵
منطقه آزاد کیش

استقبال خوب از مسابقه ماهیگیری ساحلی در کیش

استقبال خوب از مسابقه ماهیگیری ساحلی در کیش
آریا بانو - مسابقه بزرگ ماهیگیری ساحلی روز جمعه ۸ خرداد، با حضور بیش از ۱۰۰ نفر از علاقه‌مندان، در موج‌شکن مارینا کیش برگزار شد.
  بزرگنمايي:

آریا بانو - مسابقه بزرگ ماهیگیری ساحلی روز جمعه ۸ خرداد، با حضور بیش از ۱۰۰ نفر از علاقه‌مندان، در موج‌شکن مارینا کیش برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان منطقه آزاد کیش، این رقابت از ساعت ۱۷ تا ۱۹ ادامه داشت و شرکت‌کنندگان در فضایی پرنشاط و رقابتی به ماهیگیری تفریحی گرداختند.
فریبا قلمی، نایب‌رئیس هیئت انجمن‌های ورزشی، با اشاره به استقبال خوب از این رویداد اظهار داشت: برگزاری این مسابقه با هدف شناسایی ظرفیت‌های رشته ماهیگیری و فراهم‌سازی زمینه توسعه این ورزش در جزیره کیش انجام شد. حضور بیش از ۱۰۰ نفر از علاقه‌مندان از رده های سنی مختلف، بیانگر ظرفیت قابل‌توجه این رشته و استقبال مناسب از آن در جزیره است.
وی با تأکید بر تداوم برگزاری این‌گونه رویدادها افزود: تلاش داریم این استقبال را به روندی مستمر در حوزه ورزش تبدیل کنیم و بر این اساس، برنامه‌ریزی شده است که مسابقات ماهیگیری تقریباً هر ۱۵ روز یک‌بار، چه در ساحل و چه بر روی شناور، برگزار شود تا زمینه حضور گسترده‌تر علاقه‌مندان فراهم و جایگاه این رشته در میان فعالیت‌های ورزشی جزیره بیش از پیش تقویت شود.
همچنین در پایان این مسابقه، از نفرات برتر تقدیر و جوایزی به برگزیدگان اهدا شد.


نظرات شما