آریا بانو

آخرين مطالب

پاسخ محیط زیست درباره طرح گردشگری پتروشیمی آریاساسول سازمان حفاظت محیط زیست

پاسخ محیط زیست درباره طرح گردشگری پتروشیمی آریاساسول
  بزرگنمايي:

آریا بانو - در پاسخ به خبر درج شده در وب سایت نصیر بوشهر و همچنین خبرگزاری ایسنا در خصوص احداث هتل توسط شرکت آریاساسول در پارک ملی نای بند موارد زیر برای روشن شدن افکار عمومی مطرح می شود .

به گزارش روابط عمومی اداره کل حفاظت محیط زیست استان بوشهر، طرح مذکور احداث هتل نبوده بلکه عنوان طرح "طرح گردشگری، اقامتی و زیست محیطی" است.
محل احداث آن در اراضی غیر ملی و در محدوده مستثنیات منطقه نای بند واقع شده و واگذاری اراضی هیچگونه برخلاف قوانین و مقررات محیط زیست صورت نگرفته است و مجوز تغییر کاربری از کشاورزی به گردشگری موافقت کلیه دستگاه های اجرایی و مسوول را در سال 95 به مساحت 2/6 هکتار برای احداث طرح گردشگری مذکور صادر و اراضی مذکور در زون گردشگری متمرکز طرح مدیریت پارک ملی نای بند قرار دارد .
پس از آغاز ساخت و ساز طرح و پیشرفت عملیات ساخت و ساز به دلیل ابهامات طرح، اداره کل حفاظت محیط زیست استان بوشهر از ادامه طرح در سال 97 جلوگیری و پروژه به مدت 4 ماه متوقف و طرح احداث مورد بررسی و طرح از حالت فقط اقامتی خارج و کاربری های گردشگری و زیست محیطی به آن اضافه شد و مقرر گردید که در محدوده موزه دریایی، آکواریوم دریایی، باغ گیاه شناسی، آمفی تاتر و کلاس های آموزشی احداث و بخشی از مساحت در اختیار عموم برای گردشگری بوده و همچنین همه حرایم قانونی همانند حریم 60 متری دریا رعایت شد .
هم اکنون در روند اجرا نیز سازمان محیط زیست بر روند اجرا نظارت دارد و بدلیل مطرح شدن پاره ای از ابهام و پیشنهادات دیگر هم اکنون طرح مجدد در حال بررسی است تا کلیه موارد مشروط زیست محیطی و گردشگری مقرر در طرح اجرایی شود و اگر شرکت مذکور قصد داشته باشد فقط سازه های اقامتی را اجرا نماید از ادامه روند احداث جلوگیری خواهد شد.
همچنین شایان ذکر است، در این طرح نحوه مدیریت مشارکتی گردشگری با جوامع محلی مقرر و تاکید شده است و مقرر شده است کلیه سازه ها با طرح های اکولاژ احداث و از سیستم های انرژی خورشیدی و سایر موارد مدیریت سبز استفاده شود .
گردشگری و احداث سایت های گردشگری در مناطق حفاظت شده ممنوعیت ندارد بلکه باید این سایت ها در اراضی شخصی یا مستثنیات و در زون های مرتبط با مجوزهای لازم صورت پذیرد و مورد دسترسی عموم قرار گیرد و سازمان حفاظت محیط زیست با هرگونه محصورسازی و محروم کردن عموم از زیبایی های طبیعت در اینگونه طرح ها مخالف است .
همچنین منطقه پارک ملی دریایی نای بند تحت حفاظت محیط زیست بوده و علیرغم درخواست های مکرر شرکت های صنعتی منطقه جهت احداث هتل و دیگر سازه های گردشگری دیگر، اداره کل حفاظت محیط زیست مخالفت خود را اعلام می دارد، هرگونه احداث سایت های گردشگری به دلیل احداث پارکها و اقامتگاه های بوم گردی موجود فعلا ممنوع بوده و خرید اراضی شخصی و مستثنیات منطقه توسط برخی از افراد و شرکت ها حقی را برای آنها در صدور مجوز ایجاد نخواهد کرد.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/448522/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

شرایط جدید خرید سوابق بیمه سربازی اعلام شد

حمله عمدی راننده‌ به گروهی از دانش‌آموزان؛ 7 کودک زخمی شدند

تصاویر هوایی از دریاچه اوان زیبا

ماتزاری ارزان‌تر از سرمربی پرسپولیس برای استقلال آب می‌خورد

حمایت کارترون از بن‌یدر: از سوالتان پشیمان می‌شوید!

آموریم: بازی برگشت سختی در انتظارمان خواهد بود

قهرمانی ایران در رقابت‌های بین‌المللی تنیس ساحلی

برترین‌های هفته بیست و ششم لیگ برتر فوتبال از نگاه تیم آنالیز برنامه ورزش و مردم

نقل و انتقالات فوتسال؛ تمدید تاثیرگذارترین بازیکن فصل

نصب چمن جدید در ورزشگاه اسپاتیفای نوکمپ

نازنین بیاتی: دوست ندارم مردم از زندگی خصوصیم بدونن

ادامه بارش‌های بهاری در بخش‌هایی از شمال غرب و غرب کشور

ارزیابی خسارت‌ 1200 خودروی سواری آسیب دیده در حادثه بندر شهید رجایی

مسن‌ترین و جوان‌ترین کنکوری‌ها معرفی شدند؛ زمان اعلام نتایج اولیه کنکور

نبرد بین سرعت و هوش

سوسک قورباغه خوار

چیز کیک توت فرنگی خوشمزه ترین دسر بهاری

جایگزین پروتئین وِی در طب ایرانی!

حضور دختران در خانه فضای زیبایی می‌دهد

چرا ما به برخی افراد کمک می‌کنیم اما به برخی دیگر نه؟

شعرخوانی دلنشین دکتر کاکاوند

اعزام 2 اسکواش‌باز ایران به مسابقات قهرمانی آسیا

آرزوی خاص جوکوویچ که بارها محقق شد!

نگرانی کاسمیرو: هنوز هیچ چیز تمام نشده است

سیدعباسی: ادامه لیگ برای استقلال تدارکاتی است

سایه ژابی روی نیمکت رئال افتاد

آغاز جدی مذاکرات مربی الهلال با فدراسیون برزیل

واکنش محسن کیایی به آقایی که از آمپول میترسه!

کمانچه نوازی از شادروان محمد طغیان دهکردی

گیاه کنف فیبر طلایی طبیعت

خرما ویفری یک میان وعده مقوی برای روزهای شلوغ

فابرگاس: شخصیت مورینیو و پپ بیرون از زمین یکی است

واکنش فدراسیون دوچرخه‌سواری به شایعه اعزام یکی از اعضای اسپانسر مالی

شادی خاص علیپور؛ مچ‌بند مشکی به جای پیراهن

اعتراض ستاره بیلبائو: داور باعث برد یونایتد شد

صدمین بازی کریم‌زاده برای مس رفسنجان

پیام رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران به مناسبت روز معلم و شهادت شهید مطهری

عکس تازه‌ای که از پیمان معادی و خواهرش منتشر شد

با زندگی و بیوگرافی بهنوش طباطبایی آشنا شوید

تصادفات این هفته پایتخت 5 قربانی گرفت

کیفیت هوای تهران قابل قبول اعلام شد

تفال/ ساقیا برخیز و در ده جام را

تقویم تاریخ/ روز معلم

راز یک معمای پیچیده کهکشانی برملا شد

شاعرانه/برای چیدن گل، انتخاب لازم نیست

پایان دوره محرومیت عضلانی‌ترین استقلال

خرمگاه: اشتباه مدیران کم تعداد نبود

طارمی می‌توانست قاتل بارسلونا شود

امپراتوری هالند؛ پشت‌ پرده قرارداد بزرگ با نایکی!

الشهلوب سرمربی موقت الهلال شد