آریا بانو

آخرين مطالب

معاون رئیس جمهور در بدو ورود به استان فارس به دیدار خانواده شهید دوران رفت. معاونت امور زنان و خانواده

معاون رئیس جمهور در بدو ورود به استان فارس به دیدار خانواده شهید دوران رفت.
  بزرگنمايي:

آریا بانو - معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده در دیدار با خانواده شهید دوران ضمن تجدید میثاق با شهدا پای درد دل و صحبتهای خانواده این شهید نشست و در جریان مشکلات خانواده شهدا قرار گرفت.

معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده در دیدار با خانواده شهید دوران ضمن تجدید میثاق با شهدا پای درد دل و صحبتهای خانواده این شهید نشست و در جریان مشکلات خانواده شهدا قرار گرفت.
خانم دکتر انسیه خزعلی معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده اظهار کرد: اولین دیدار را با خانواده شهدا داشتیم تا بتوانیم از روح بزرگ شهدا و روحیه خوب خانواده باهمت و صبور آنها درس بگیریم.
خانم خزعلی ادامه داد: متأسفانه شهدا، فداکاری‌ها و قهرمانی‌ها آن طور که باید به نوجوانان و جوانان نشان داده نشده است.
وی با اعتقاد به اینکه شهدا قهرمانان واقعی در جهانی هستند که پر از فتنه، نفاق و دروغ است، گفت: شهدا با کمال اخلاص و صداقت و برای حفظ وطن و ارزشها و برای نقش برآب کردن نقشه‌های دشمن، خود را به آب و آتش زدند تا بتوانند مملکت را حفظ کنند.
خانم دکتر خزعلی افزود: بسیاری از نوجوانان و جوانان ما نمی دانند که در گذشته چه اتفاقاتی افتاده و شهدا و خانواده های آنان چه جایگاهی دارند. وظیفه ما است که آنها را با جایگاه شهدا آشنا کنیم.
معاون رئیس جمهور در پاسخ یکی از حاضران که به نبود مجسمه از شهید در شهر معترض بود ، عنوان کرد: ساخت مجسمه‌ به عنوان نماد این قهرمانان نقش مهمی در زنده نگاه داشتن یاد آنها دارد ولی مهمتر از آن ذکرقهرمانی و اخلاص شهدا در همه کتابهای درسی است.
وی یادآور شد: زنده نگاه‌داشتن یاد شهدا و ترویج سبک زندگی آنها بایستی در میان مردم نهادینه شود ‌و جوانان باید دائما حیات خود را با شهدا تجدید کنند.
او ادامه داد: ذکر رفتار و سلوک شهدا و یاد و گرامی داشت شهدا و تجلیل از خانواده های آنها باید جزء برنامه های لاینفک ما باشد
خانم خزعلی با بیان اینکه کار خانواده و بازماندگان شهدا کمتر از شهادت نیست، گفت: خانواده‌های شهدا یک عمر شهادت را حمل می کنند و یک عمربا شهید زندگی میکنند. باید خانواده های شهدا را گرامی بداریم.
او عنوان کرد: خانواده های شهدا درد فقدان شهدا را تحمل می کنند؛ هر چند خدا برای این خانواده ها جانشین خوبی است‌.
وی اضافه کرد:قطعا کاستی زیاد است و ترتیب دادن چند دیدار با خانواده شهدا جواب اینهمه درد، رنج و صبوری این خانواده‌ها نیست. خانواده های شهدا باید از نظر مادی و معنوی مورد حمایت قرار بگیرند.
خانم دکتر خزعلی بیان داشت: بدون شک مسئولین مشتاق حمایت از خانواده های شهدا هستند و حمایت از این خانواده ها را در اولویت خود قرار می دهند.
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده با بیان اینکه گفت: نیاز است اقدام به تشکیل مجمع ها و تشکل هایی از خانواده های شهدا کنیم تا نیازهای مادی و معنوی این خانواده ها رصد شود و بتوانیم با اتصال معنوی با آنها برخی از دردها را التیام ببخشیم.

آریا بانو


آریا بانو


لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/679427/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

گیاه کنف فیبر طلایی طبیعت

خرما ویفری یک میان وعده مقوی برای روزهای شلوغ

فابرگاس: شخصیت مورینیو و پپ بیرون از زمین یکی است

واکنش فدراسیون دوچرخه‌سواری به شایعه اعزام یکی از اعضای اسپانسر مالی

شادی خاص علیپور؛ مچ‌بند مشکی به جای پیراهن

اعتراض ستاره بیلبائو: داور باعث برد یونایتد شد

صدمین بازی کریم‌زاده برای مس رفسنجان

پیام رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران به مناسبت روز معلم و شهادت شهید مطهری

عکس تازه‌ای که از پیمان معادی و خواهرش منتشر شد

با زندگی و بیوگرافی بهنوش طباطبایی آشنا شوید

تصادفات این هفته پایتخت 5 قربانی گرفت

کیفیت هوای تهران قابل قبول اعلام شد

تفال/ ساقیا برخیز و در ده جام را

تقویم تاریخ/ روز معلم

راز یک معمای پیچیده کهکشانی برملا شد

شاعرانه/برای چیدن گل، انتخاب لازم نیست

پایان دوره محرومیت عضلانی‌ترین استقلال

خرمگاه: اشتباه مدیران کم تعداد نبود

طارمی می‌توانست قاتل بارسلونا شود

امپراتوری هالند؛ پشت‌ پرده قرارداد بزرگ با نایکی!

الشهلوب سرمربی موقت الهلال شد

بازگشت غافلگیرکننده پرس به فرمول یک با کادیلاک

حسرت‌آمیزترین نگاه تاریخ استقلال

مربی مشهور ایتالیایی با شروط عجیب نزدیک استقلال

آهنگ «خوابتو دیدم» با صدای آصف آریا

سپاهان بدون سه بازیکن سرشناس!

شمارش معکوس برای آقای گلی مهاجم پرسپولیس

آنچلوتی و آلگری گزینه‌های اصلی هدایت الهلال!

فن‌دایک: بدترین روزهای زندگی، مصدومیتم بود

لوآن پولی علیه سناریوی تکراری شجاعیان

آنچلوتی بالاخره مشکل اصلی رئال را فهمید!

عبدی: بازیکنان فعلی پرسپولیس شایسته تحسین هستند

عجیب‌ترین حضور وزنه‌برداری در المپیک فقط با 2 کشور!

واکنش ستاره بارسلونا به مصدومیتش: خیلی ناراحتم!

خلاصه بازی اتلتیک بیلبائو 0 - منچستریونایتد 3

یحیی: از عملکرد تیمم عصبانی‌ام

معاون رییس جمهور: بیمه دی رتبه اول درمان کشور را کسب کرد

سرمربی قهرمان بدون شکست اخراج شد!

خلاصه بازی اتلتیک بیلبائو 0 - اتلتیک 3

اسلامی: چه افرادی باعث سقوط نساجی شدند؟

بابایی: به صورت موقت تا آخر فصل هستم

ترکیب احتمالی استقلال مقابل آلومینیوم اراک

ساکت الهامی از نساجی استعفا داد

اخباری: برنده بازی تماشاگران خانم بودند!

مرادی: دو بازی آخر را می‌بریم تا تک‌رقمی شویم

دستور فوری برای تخلیه ترمینال کالاهای خطرناک بندر شهید رجایی

روایت رهبر انقلاب از بوسیدن دست کارگر توسط پیامبر اسلام(ص)

سرزمین های اشغالی در آتش

چرا شما ژاپنی‌ها زیاد خودکشی می‌کنید؟

مگه رژیمی ها هم می تونن «تیرامیسو» میل کنن؟!