آریا بانو

آخرين مطالب

تفت دادن پیاز خانه داري

تفت دادن پیاز
  بزرگنمايي:

آریا بانو - پیاز جز پرمصرف‌ترین سبزیجات در تمام دستور پخت‌های دنیا هستند،خواص شگفت انگیز پیاز و نحوه ی صحیح تفت دادن ان را با ما همراه باشید .

یکی از پر مصرف ترین مواد غذایی در سراسر دنیا به ویژه در ایران پیاز است اگر قصد در ست،
کردن پیاز داغ رو دارید نحوه صحیح تفت دادن پیاز را در پرشین وی ببینید.
تفت دادن پیاز
اگه موقع تفت دادن پیاز از زردچوبه استفاده کنید خیلی خوبه چرا چون اول همه ویتامین C اون حفظ میشه،
دوم اینکه انتی اکسیدان اون هم از بین نمیره…تازه از نظر من یه خوبیه دیگه هم داره و اون اینکه پیاز داغتون ،
خوشرنگ میشه.
روش کار خیلی ساده اس. به این صورت که ابتدا پیاز ها رو با حوصله خلالی کنید تا شکل زیبایی،
داشته باشه. بعد در یک قابلمه مقداری آب رو به جوش بیارید و مقداری نمک بهش اضافه کنید.
حالا پیاز ها رو در اون بریزید و بهش چند دقیقه ای زمان بدید. به محض اینکه پیاز ها شفاف شدن،
و کمی رنگشون تیره شد (حدود چهار پنج دقیقه کافیه) آبکش کنید.
حالا در ماهیتابه ای که گنجایش پیاز ها رو داشته باشه روغن بریزید و منتظر بمونید تا روغن ،
کاملا داغ شه.پیاز ها رو در روغن داغ بریزید و کمی زردچوبه اضافه کنید و با حرارت متوسط ،
(طوری که جلز و ولزشو بشنوید)سرخ کنید.به محض اینکه رنگشون طلایی شد گاز رو خاموش،
کنید. چون پیاز با روغن داغ هم کمی سرخ میشهو رنگش تیره تر میشه. بعد هم در آبکش بریزید،
تا روغنش رو پس بده. البته وقتی در آبکش ریختید هم کمی همبزنید تا پیاز های زیری شل و وا،
رفته نشن. به همین آسونی میتونید پیاز بسیار شکیلی داشته باشید که برایتزیین انواع آش و،
غذاهایی از این دست هم میتونه عالی باشه.

آریا بانو

تفت دادن پیاز
بهترین روش سرخ کردن پیاز
سرخ کردن با تفت دادن متفاوت است. در سرخ کردن غذا ترد و متمایل به رنگ قهوه ای می شود.
بنابراین نیازی به هم زدن غذا ندارید و باید هیچ تکانی به آن ندهید تا سرخ و طلایی رنگ شود.
در سرخ کردن روغن بیشتری مورد یاز است.سرخ کردن در تابه های بزرگ و با لبه های کوتاه بهتر،
است.هنگام سرخ کردن داخل تابه را نباید بیش ازحد پر کنیم. زیرا اگر فضای کافی وجود نداشته،
باشد غذا به جای سرخ شدن بخارپز می شود.فراموش نکنید که برای جلوگیری از پاشیده شدن،
روغن از درپوش توری استفاده کنید.
تفت دادن چیست؟
تفت دادن یکی از تکنیک های آشپزی است که غذا را در حد پخته شدن روی شعله متوسط تا زیاد دائم هم می زنند.
حرارت شعله به نتیجه کاری که می خواهید بستگی دارد.تفت دادن روی شعله زیاد غذا را سریع سرخ و قهوه ای رنگ ،
می کند. تفت دادن روی شعله متوسط باعث می شود غذا آرام آرام بپزد و آب غذا کشیده شود. تا زمانی که رطوبت،
غذا گرفته نشود سرخ نمی شود.
انتخاب تابه مناسب
تابه‌ای که برای سرخ کردن پیاز استفاده می‌کنید باید سنگین باشد. تابه‌های چدنی و گرانیتی برای این،
کار بسیار مناسب‌اند.

آریا بانو

تفت دادن پیاز
انتخاب روغن مناسب
برای تهیه پیازداغی که یک‌دست و طلایی باشد پیاز باید 5 تا 7 دقیقه در روغن داغ روی حرارت ملایم بجوشد.
بنابراین باید از روغنی استفاده شود که مقاومت حرارتی بالایی دارد. روغن سرخ‌کردنی بهار و بهار الماس نقطه ،
دود بالایی دارند و بدون سوختن، حرارت را به‌صورت یکنواخت به مواد غذایی منتقل می‌کنند. نقطه دود بالا باعث،
می‌شود پیازداغ شما بوی بد روغن سوخته نگیرد.
به پیاز فضای کافی بدهید
اندازه تابه را به تناسب مقدار پیاز انتخاب کنید. اگر مقدار پیازتان زیاد است و در تابه به‌سختی جا می‌شود آن را در ،
دو نوبت سرخ کنید. سعی کنید روغنی که در تابه برای سرخ کردن پیاز می ریزید کم نباشد.
اقتصاد انلاین – تبیان

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/680152/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

معرفی قابلیت‌ HDR10+ Adaptive در تلویزیون‌های سامسونگ

چالش‌های فضانورد زن ناسا با لباس فضایی بسیار بزرگ خود!

نوشیدن قهوه ریسک ابتلا به آلزایمر را کاهش می دهد

اجرای روش‌های فناورانه به‌نژادی دام از سوی محققان کشور

شبیه‌سازی گذر 8 ستاره از کنار یک سیاهچاله

اختلاف امتیاز مسی و لواندوفسکی چقدر بود؟

اعتراض کاسیاس: دیگر توپ طلا را قبول ندارم

حمله علی کریمی به سراجی: شما نتوانستید یک باشگاه را مدیریت کنید!

استقلال، بازنده‌ای که فقط باخت ندارد!

معرکه شبانه شرکت توسعه و تجهیز در بازی پرسپولیس!

واکنش علیزاده به بیانیه تند هوادار

ژستد مثل قلب مجیدی نیست!

پرسپولیس در دربی به مشکل می‌خورد

پشت پرده داستان پُرماجرای مجیدی و مظاهری

اولین اختلاف بین سرمربی جدید منچستریونایتد و رونالدو

امکانات و جذابیت‌های کم‌نظیر استادیوم‌ البیت قطر میزبان مسابقات جام جهانی 2022

واکنش بهنام ابولقاسمپور به اظهارات مادر مرحوم انصاریان

خط و نشان کشیدن ستاره سابق پرسپولیس برای برانکو

کار آزمون برای آقای گلی لیگ روسیه سخت شد

نگاهی به فناوری جدید فیفا برای تشخیص آفساید

برپایی کلینیک شبانه روزی فدراسیون پزشکی ورزشی

آمادگی برانکو برای تقابل با رقیب ایران

30 بازیکن به اردوی تیم ملی ایران دعوت شدند

سومین واکنش رئیس صداوسیما به بازگشت فردوسی پور

تلویزیون، خانواده مسی را سانسور کرد

تمجید سایت چینی از قدرت تیم ملی فوتبال ایران

مجلس VAR را به گروگان نگرفته است

افشاگری محمد صلاح از دست‌های پشت پرده در انتخاب‌های کی‌روش

کاپیتان استقلال مصدوم شد

جام تختی باز هم در مسیر چرخه انتخابی تیم ملی کشتی

گزینه‌های نهایی باشگاه هوادار برای میزبانی در لیگ برتر

قطعی شدن برگزاری المپیک 2021 ناشنوایان در برزیل

شرکت داوران مردودی در تست‌های آمادگی جسمانی

احتمال سقوط یوونتوس به سری B و ابطال آخرین قهرمانی‌اش

انتقال بازی‌های مس به رفسنجان از نیم‌فصل

کسب دو سهمیه پارالمپیک زمستانی توسط ایران در اسنوبورد

نمایندگان مجلس اساسنامه فدراسیون فوتبال را تصویب می‌کنند

گفت‌وگو با لیدیا دیویس/ خواننده می‌تواند خسته شود، اما من آن‌طور که دلم می‌خواهد می‌نویسم

از نگاه «آنتونی مارا» زندگی همیشه آمیخته به طنز است

کتاب‌هایی درباره کرونا و حقوق بشر برای کودکان

یادداشتی از محسن صبا به یاد بیژن الهی

تصاویری از تزئینات کاخ سفید در امریکا با گل های زیبا برای کریسمس

پست احساسی مهران مدیری در غم از دست دادن مادرش

بازیگرانی که اصلا جراحی زیبایی نکرده اند از ساره بیات تا مهرآوه شریفی نیا

ویدیو آخرالزمانی از طوفان وحشتناک در استانبول ترکیه

معدوم سازی بیش از 6 هزار کیلوگرم محصولات غذایی فاسد در کیش

امکان جذب سرمایه گذار خارجی با ایجاد بورس بین‌الملل در کیش

برخی عقاید قدیمی برای استحکام ازدواج‌های امروزی بروزرسانی شود

با حکم وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی؛ اعضای "کمیته توسعه دولت الکترونیک و هوشمندسازی" منصوب شدند

هنرنمایی و اجرای موسیقی با استکان و نعلبکی