آریا بانو

آخرين مطالب

نماینده رئیس‌جمهور و دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر در نشست وین:

تحریم‌ها علیه ایران روند مبارزه مؤثر با قاچاق مواد مخدر را به چالش می‌کشد اجتماعی

تحریم‌ها علیه ایران روند مبارزه مؤثر با قاچاق مواد مخدر را به چالش می‌کشد
  بزرگنمايي:

آریا بانو - نماینده رئیس‌جمهور و دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر در نشست وین گفت: اعمال تحریم‌های ظالمانه و یک‌جانبه (UCM) علیه ملت و دولت جمهوری اسلامی ایران نه تنها موجب افزایش هزینه‌های اجرای برنامه‌های درمانی و کاهش آسیب برای مردم می‌شود بلکه روند مبارزه مؤثر با قاچاق مواد مخدر را نیز به چالش می‌کشد.

به گزارش روابط عمومی ستاد مبارزه با موادمخدر، حسین ذوالفقاری در شصت و هشتمین اجلاس سالیانه کمیسیون مواد مخدر در مقر اروپایی سازمان ملل متحد در وین اتریش ضمن تبریک به رئیس این جلاس به خاطر انتخاب شایسته وی در سمت مذکور، بر حمایت کامل هیئت جمهوری اسلامی ایران در تحقق اهداف نشست مذکور تأکید کرد.
نماینده رئیس‌جمهور و دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر ضمن قدردانی از سرکار خانم غدا والی؛ مدیر اجرایی دفتر مقابله با مواد مخدر و جرم ((UNODC و همکاران وی برای تدارک و برگزاری نشست مذکور، گفت: مسئله جهانی مواد مخدر به شکلی خطرناک در حال تحول است.
“مواد روانگردان جدید” سیستم‌های نظارت کشورها و هیئت بین‌المللی کنترل مواد مخدر را به چالش کشانده است
وی بیان کرد: با وجود تمامی تلاش‌ها برای مهار این معضل، همچنان شاهد ظهور و شیوع گسترده NPS ها هستیم که سیستم‌های کنترل و نظارت کشورها و سیستم بین‌المللی کنترل مواد مخدر را به چالش کشانده است.
ذوالفقاری ضمن ارائه توصیه‌هایی به منظور مقابله مؤثرتر با معضل جهانی مواد مخدر، گفت: ارتقاء همکاری‌ها، تقویت مکانیسم‌های تبادل اطلاعات، انتقال تجارب، مساعدت فنی، تأمین تجهیزات و انتقال فناوری‌های مورد نیاز به کشورهای متأثر از کشت، تولید، ترانزیت و مصرف مواد مخدر از سوی کشورها مورد تأکید است.
نماینده رئیس‌جمهور و دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر بیان کرد: ایجاد تنوع در شیوه‌های درمانی – دارویی و بهبود دسترسی برای مقاصد علمی و پزشکی از طریق رفع موانع ضمن مقابله با انحراف آن‌ها از اولویت‌های کشورها در حوزه کاهش تقاضا به شمار می‌رود. در این رابطه، لزوم تسهیل تبادل آخرین تجربیات و یافته‌ها مورد تأکید است.
وی با تأکید بر اینکه ابتکارات و سازوکارهای موفق منطقه‌ای همچون کمیسیون‌های فرعی، “هونلیا”، برنامه منطقه‌ای افغانستان و کشورهای همسایه و ابتکار سه‌جانبه به دلیل کاهش منابع مالی متوقف یا نیمه فعال شده‌اند، عنوان کرد: جا دارد تا جامعه بین‌المللی حمایت‌های مالی لازم را از دفتر UNODC به عنوان نمونه‌های بارز همکاری‌های منطقه‌ای، به عمل آورد.
ذوالفقاری یادآور شد: اعمال تحریم‌های ظالمانه و یک‌جانبه (UCM) علیه ملت و دولت جمهوری اسلامی ایران نه تنها موجب افزایش هزینه‌های اجرای برنامه‌های درمانی و کاهش آسیب برای مردم می‌شود بلکه روند مبارزه مؤثر با قاچاق مواد مخدر را نیز به چالش می‌کشد لذا در راستای اجرای قطعنامه‌های متعدد کمیسیون مواد مخدر و شورای حقوق بشر، خواستار پایان بخشیدن به تحریم‌ها و ارائه ی کمک‌های مؤثر فنی و تجهیزاتی به کشورهای خط مقدم مبارزه با مواد مخدر هستیم.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1371424/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پورعلی‌گنجی و ماموریت کلین شیت برابر مس

تمدید قرارداد فوری رئال با دو بازیکن

چادرملو جایگاه بهتری را نشانه گرفته است

پیروزی نزدیک تیم ملی فوتبال ساحلی ایران مقابل موریتانی

ساخت فصل دوم «شوگان» رسمی ‌شد

کارگران؛ قهرمانان فراموش شده سینما

پرستو صالحی و ابتذال یک برنامه یوتیوبی!

آهنگ حامیم به نام «راز شب» را بشنوید

منبع اول درآمد دانشگاه‌های علوم پزشکی چه قشری هستند؟

گزارش صدا و سیما از نحوه پوشش رسانه‌ای حادثه بندر شهید رجایی

حال و هوای خوب این روزهای حرم مطهر رضوی

سیلی سنگین به صورت سارق معروف تهرانی در حضور ماموران پلیس

بازداشت ستاره‌های تیم صنعتی در میهمانی شبانه

20 سال از اولین گل دوران حرفه‌ای مسی گذشت

بهترین گل‌های ستاره‌های زیر 21 سال

باشگاه استقلال: هنوز قراردادی با ماتزاری امضا نشده است

گواردیولا: دیشب به بارسلونا افتخار کردم

اتهام عجیب به کمپانی روی نیمکت بایرن!

ستایش بالاخره بله گفت

یادی از بابک بیات، آهنگ‌ساز سریال «ولایت عشق»

حادثه بندرعباس ایثار کادر سلامت در اوج کرونا را یادآوری کرد؛ ترخیص 974 مصدوم در 24 ساعت

حاشیه‌های جالب امروز کنکور

سرقت گل های مراسم تشییع پاپ توسط مردم!

انواع پنیر آشپزی و استفاده جالب هر کدام در آشپزی

5 ویتامینی که مصرف آن برای زنان واجب است

پوست، آینه‌ای از تنش‌های درونی انسان

برگزاری روز نجوم 1404 در سراسر ایران با شعار «نجوم، آموزش و ترویج علم»

صحبت هایی دلنشین از باران نیکراه

رحمتی همچنان با شمس‌آذر و عنوان غول‌کش

من به میلان نیامده‌ام که زود برگردم!

انتقال تیم فوتبال هوادار به استان گلستان

خدابنده‌لو و خاطرات شیرین از دل کویر

خبر بزرگ؛ بارسا حماسه را از رئال ربود!

فوری؛ والتر ماتزاری سرمربی استقلال شد

رسمی: سیمونه اینزاگی محروم شد

ناریا هزارتوی یک قصه

تجلیل از دختران معظم شهدا و بانوان شاغل در بنیاد شهید قم به مناسبت روز دختر

قوانین ایثارگری بازنگری می‌شود

آخر هفته چه فیلم هایی از رسانه ملی پخش می شود؟

خاطره جالب رئیس بنیاد شهید از دوران اسارت

4 گوشه دنیا/ پیرترین انسان جهان درگذشت

درختان گیلاس در رودخانه کانونجی-گاوا ژاپن

چتر دریایی شیر، طولانی ترین حیوانات جهان

آب خوردن مار را دیده بودید؟

حکمت/ نفس خود را سرزنش کنید

ته چین تک نفره؛ یک فینگر فود شیک و خوشمزه

آیا گوشی همراه باعث تومور مغزی میشود؟

تو بدون ما هیچی نمی‌شی!

بچه اول هستید یا آخر؟

«کلاه کیه؟» کتاب جدید مجید راستی منتشر شد