آریا بانو - غذالند / هوموس لوبیا قرمز (حمص)، یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار می باشد که با مواد دردسترس و ساده تهیه می شود. می توانید این غذای خوشمزه و سالم را به راحتی و سریع در منزل طبخ و سرو کنید. لوبیا قرمز سرشار از پروتئین و آنتی اکسیدان بوده که به همراه آب لیمو که دارای ویتامین ث می باشد و در ترکیب سایر مواد مغذی، یک غذای سالم و مقوی را تدارک خواهید دید. همچنین می توانید برای تزیین هوموس لوبیا قرمز از دانه کنجد، روغن زیتون و پودر فلفل سیاه نیز استفاده کنید.از دیگر انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار می توان به حمص، پائیا، خوراک بیگوس، نخود پلو، پنکیک سبزیجات، کوشاری و… اشاره کرد. مواد لازم لوبیا قرمز: 1 لیواننخود: 1 لیوان بازار سیر: 2 حبهجعفری خرد شده: 2 قاشق غذاخوریآب لیمو: 3 قاشق غذاخوریروغن زیتون: 3 قاشق غذاخوریپودر زیره: نصف قاشق چایخوریروغن کنجد: 1 قاشق چایخورینمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم مراحل ابتدا لوبیا قرمز و نخود را شسته و به مدت 2 ساعت در زودپز بگذارید تا بپزد.سپس لوبیا و نخود را در میکسر بریزید و آماده کنید.لوبیا قرمز و نخود را در یک ظرف بریزید و جعفری خرد شده و آب لیمو را اضافه و مخلوط کنید. سیرها را نیز ریز خرد کنید و به مخلوط لوبیا اضافه کنید.سپس روغن زیتون، پودر زیره، روغن کنجد و ادویه ها را نیز اضافه و مخلوط کنید.می توانید کمی آب نخود و لوبیا را نیز به مخلوط اضافه کنید تا غلیظ شود.مواد را به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید.می توانید هوموس لوبیا قرمز را با نان تافتون سرو کنید.