آریا بانو - آخرین خبر / مواد لازم:کره به دمای محیط رسیده 125 گرم (1/2 پیمانه)شکر 125 گرم 1/2 پیمانه3 عدد تخم مرغ به دمای محیط رسیدهآرد 250 گرم (1 و 3/4 پیمانه)بگینگ پودر 1 و 1/2 ق چ خ بازار 1/4 ق چ خ نمکشیر به دمای محیط رسیده 120 میلی لیتر (1/2 پیمانه)1 ق چ خ وانیلمواد لازم برای مایع دارچینی میانی کیک:50 گرم شکر قهوه ای (1/4 پیمانه)1 ق چ خ آرد1 و 1/2 ق چ خ پودر دارچین30 گرم کره ذوب شده (2 ق غ خ)طرز تهیه:کره و شکر رو با هم خوب مخلوط میکنیم تا موادمون یکدست و کرمی بشه بعد تخم مرغ رو اضافه کرده و دوباره هم میزنیم تا خوب یکدست بشه مواد. توی یه کاسه آرد، بکینگ پودر و نمک رو با هم مخلوط کرده و توی مواد مایع الک میکنیم و هم میزنیم، حالا توی این مرحله شیر و وانیل رو اضافه کرده و در حدی که مواد یکدست بشه هم میزنیم.حالا توی یه کاسه دیگه کره ذوب شده، شکر قهوه ای، آرد و پودر دارچین رو با هم مخلوط کرده تا یه مایع غلیظ به دست بیاد. حالا توی قالب کیک یه لایه مواد کیک و یه لایه از مواد دارچینی ریخته و چند لایه به این صورت میریم بالا و در آخر با یه سیخ چوبی یه کوچولو بهش شکل میدیم و توی فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کردیم به مدت 45 تا 50 دقیقه میپزیم.بعد هم که از فر درمیاریم روش پودر قند ریخته و برش میزنیم.
مرورگر شما قادر به پخش ویدیو نمی باشد.supports HTML5 video