آریا بانو

آخرين مطالب

زن جوان: همسرم می‌خواست من و دخترم را بکشد خانواده

زن جوان: همسرم می‌خواست من و دخترم را بکشد
  بزرگنمايي:

آریا بانو - خراسان / زن جوانی با مراجعه به کلانتری از همسرش به خاطر اقدام قتل او و دخترش شکایت کرد و برای اثبات ادعایش تصاویر یک دوربین مداربسته را در اختیار پلیس گذاشت.
زن جوان که با دستور قضایی به فیلم دوربین مداربسته از یک سانحه رانندگی دست یافته بود، با بیان اینکه دراین فیلم تمام آن صحنه ترسناک وجود دارد، درباره سرگذشت خود به کارشناسان دایره مددکاری اجتماعی کلانتری گفت: سیزدهمین بهار عمرم را می گذراندم که به اجبار پدرم پای سفره عقد نشستم و این گونه دوران نوجوانیم به پایان رسید. احمدعلی 15 سال از من بزرگ‌تر بود و پدرم تنها به خاطر شرایط ضعیف اقتصادی خودش مرا مجبور به ازدواج با مردی کرد که هیچ علاقه‌ای به او نداشتم.
با یک جهیزیه اندک در حالی زندگی مشترکم را شروع کردم که حتی پوشیدن لباس عروسی هم برایم یک آرزو شد چراکه بدون برگزاری جشن عروسی راهی خانه بخت شدم. همان سال اول زندگی مشترک متوجه شدم باردار هستم و در یک چشم به هم زدن زمان گذشت و من پسرم را در آغوش گرفتم. وضع اقتصادی من با زمانی که در خانه پدرم بودم تفاوت چندانی نداشت با این تفاوت که احمدعلی مواد مخدر خرید و فروش می‌کرد. من هم چون در خانه پدرم جایی نداشتم، هیچ‌وقت نتوانستم خانه را ترک کنم یا طلاق بگیرم. اعتراض هم می‌کردم، به شدت کتکم می‌زد و فحاشی می‌کرد.
خلاصه سوختم و ساختم تا اینکه طاهر 6 ساله شد. حالا او پای پسرم را به این ماجرای کثیف باز کرده بود و برای اینکه فروش مواد طبیعی جلوه کند و در دام پلیس نیفتد، از بچه سوءاستفاده می‌کرد و مواد را دستش می‌داد. خودش دور می‌ایستاد و پسرم را نزد مشتری می‌فرستاد تا مواد را تحویل دهد. وجودم آتش می‌گرفت وقتی می‌دیدم چه آینده‌ای در انتظار پسرم است؛ با پدری که هم مواد جلوی چشمش مصرف می‌کرد و هم او را مجبور به فروش مواد می‌کرد.
در همین روزهای سخت زندگی در کمال ناباوری متوجه شدم فرزند دومم را باردار هستم. خیلی ناراحت بودم که از چنین مردی صاحب فرزند دیگری شده‌ام و از طرفی اوضاع اقتصادی خوبی نداشتیم. زمانی که معلوم شد بچه دختر است، همسرم مرا مجبور کرد کارهای سنگین بکنم تا بچه سقط شود، اما خدا او را نگه داشت.
وقتی زمان زایمان فرارسید آنقدر در خانه درد کشیدم که حالم بد شد، اما او عین خیالش نبود و حاضر نشد مرا به بیمارستان ببرد. با همان حال خرابم در خانه همسایه‌ها را زدم تا به دادم رسیدند و من راهی بیمارستان شدم. رفتار همسرم به خاطر وجود دخترم «آیسا» خیلی سردتر از قبل شد و مدام توی سرم می‌زد که چرا دختر آوردی، او سرباری بیش نیست و به هیچ دردی نمی‌خورد.
دخترم که بزرگ شد، همسرم می‌خواست مثل طاهر پای او را هم به کثافتکاری‌هایش باز کند. من این بار مخالفت کردم و همین باعث شد دعوای شدیدی بین ما اتفاق بیفتد. دیگر تحملم به پایان و کارد به استخوانم رسیده بود. لباس‌های مختصری را که خودم و بچه‌ها داشتیم، جمع کردم و از خانه بیرون زدم. همسرم تهدید کرد که مرا خواهد کشت.
همان زمانی که از خانه خارج شدم، او هم با موتورسیکلت دنبال ما افتاد و قصد زیر گرفتن من و دخترم را داشت که من خودم را جلو انداختم و بر اثر ضربه‌ای که به من زد، پرت شدم. اگر به دخترم برخورد کرده بود معلوم نبود چه اتفاقی برایش می افتاد.
همسرم وقتی دید روی زمین افتاده‌ام و حالم خوب نیست، محل را ترک کرد. من هم تصمیم گرفتم شکایت کنم. سپس با استفاده از دوربین مداربسته‌ای که متعلق به یک فروشگاه بود، با دستور قضایی به فیلم لحظه تصادف عمدی دسترسی پیدا کردم و همین مدرک باعث دلگرمی من شد تا شکایتم را از پدری ادامه بدهم که بویی از مهر پدری نبرده است.
با دستور ویژه سرهنگ مجتبی حسین‌زاده رئیس کلانتری بررسی کارشناسی و اقدامات مشاوره‌ای این پرونده به کارشناسان دایره مددکاری اجتماعی کلانتری سپرده شد.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1384344/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

خاطره جالب رئیس بنیاد شهید از دوران اسارت

4 گوشه دنیا/ پیرترین انسان جهان درگذشت

درختان گیلاس در رودخانه کانونجی-گاوا ژاپن

چتر دریایی شیر، طولانی ترین حیوانات جهان

آب خوردن مار را دیده بودید؟

حکمت/ نفس خود را سرزنش کنید

ته چین تک نفره؛ یک فینگر فود شیک و خوشمزه

آیا گوشی همراه باعث تومور مغزی میشود؟

تو بدون ما هیچی نمی‌شی!

بچه اول هستید یا آخر؟

«کلاه کیه؟» کتاب جدید مجید راستی منتشر شد

روزنامه اول ایتالیا حامی مهدی طارمی!

جدایی مشهورترین زوج فوتبالی دنیا

دیشب بارسلونا با اختلاف اینتر را له کرد!

پرسپولیس با کارتال به دنبال فراموشی فاجعه

غیبت مدافع بارسا در بازی برگشت با اینتر و ال‌کلاسیکو

بدون مربی، بدون دفاع؛ رئال ناشناخته در آمریکا!

جواب رد مجید حسینی به کارتال و پرسپولیس

زمین فوتبالو بزن به نام نوه‌ام

آغاز یک سریال تاریخی ـ فانتزی از فردا

بهترین سریال‌های 2025 که نباید از دست بدهید

تیتراژ سریال «قول مردونه» با صدای محمدرضا هدایتی

حال و هوای داوطلبان نوبت صبح نخستین آزمون سراسری 1404

آمار فوتی‌های حادثه بندر شهید رجایی افزایش پیدا نکرد؛ تعداد مصدومین بستری به 39 نفر رسید

لحظه‌ای نادر؛ کایوت از پنجره سقفی خانه آب نوشید

اثرات سلام بر حضرت معصومه(س)

پرنده‌ای که با نان ماهیگیری می‌کند

رانندگی در میان طوفان شن در عراق

داور فینال لیگ قهرمانان آسیا مشخص شد

تسویه حساب یامال با پزشک سابق رئال

نفس راحت انریکه؛ دمبله به بازی آرسنال می‌رسد

تبریک به اینزاگی، انتظارم از بارسا بیشتر بود

داور مصری: قضاوت فغانی برای تیم رونالدو عالی بود

کاپلو گفته بود بازی اینتر و بارسا 3-3 می‌شود!

تنها خرید سرخ‌ها باید برای فصل بعد خط و نشان بکشد

خبر تلخ برای اینتر؛ مصدومیت لائوتارو جدی است

نادر بی‌صدا در دفاع ذوب می‌درخشد!

باید گل سوم را زودتر به بارسا می‌زدیم

علی صادقی واقعا خنده‌اش گرفت

«من دلم تنگه» را از زانیار خسروی بشنوید

دفترچه سوالات «علوم انسانی و علوم ریاضی» نوبت اول کنکور 1404 منتشر شد

نمایی زیبا از پنجره خلیج فارس

طبیعتی بکر و زیبا

مرغ گریل شده با سس مخصوص

کیک صبحانه نوستالژی رو خودت درست کن

تأثیر مصرف موادمخدر بر باروری

شگرد گلخونه ها برای رشد انفجاری گیاهان آپارتمانی

مورچه جهنمی؛ شکارچی مرگبار 113 میلیون ساله

شعرخوانی زیبا از هوشنگ ابتهاج

جباری: برای قهرمان شدن باید بهتر شویم؛ لیگ برای ما مهم است