آریا بانو

آخرين مطالب

طرز تهیه بامیه پلو با گوشت قلقلی خوشمزه خانه داري

طرز تهیه بامیه پلو با گوشت قلقلی خوشمزه
  بزرگنمايي:

آریا بانو - برترین ها / بامیه پلو با گوشت قلقلی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و قدیمی ایرانی است که با رسپی های مختلفی پخته می شود.
بامیه پلو یکی از انواع غذاهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که اصالت آن متعلق به استان های جنوبی کشورمان می باشد.

مواد لازم برای 3 نفر
بامیه ریز250 گرم
گوشت چرخ کرده200 گرم
پیاز2 عدد درشت
فلفل دلمه ای½ پیمانه
برنج2٫5 پیمانه
رب گوجه فرنگی1 قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش تازه2 قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده غلیظ2 قاشق غذاخوری
آرد سوخاری2 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه و زردچوبهبه مقدار کافی
طرز تهیه بامیه پلو با گوشت قلقلی
مرحله اول
برای تهیه بامیه پلو با گوشت قلقلی خوشمزه در ابتدای کار بامیه ها را کاملا می شوییم، سپس قسمت کلاهک آنرا جدا می کنیم. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت ملایم گذاشته و مقداری روغن مایع به آن می افزاییم.
مرحله دوم
حالا بامیه را به تابه اضافه کرده و تفت می دهیم تا کاملا سرخ شوند، سپس از تابه خارج می کنیم. در ادامه 1 عدد پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و به همراه مقداری روغن مایع به تابه افزوده و تفت می دهیم.
مرحله سوم
زمانی که پیازها سبک و طلایی شدند، رب گوجه فرنگی را به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه به تابه اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم تا بوی خامی رب گوجه فرنگی و ادویه ها از بین رفته و کاملا سرخ شوند.
مرحله چهارم
حالا بامیه سرخ شده را به همراه آب لیمو ترش تازه به تابه اضافه کرده و مخلوط می کنیم. در ادامه 1 استکان آب به تابه اضافه کرده و درب تابه را می بندیم، سپس اجازه می دهیم بامیه به مدت 20 دقیقه بپزد.
مرحله پنجم
در این فاصله گوشت چرخ کرده را درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس پیاز باقی مانده را به صورت ریز رنده کرده و از صافی رد می کنیم تا آب اضافی اش خارج شود. حالا پیاز رنده شده را به کاسه می افزاییم.
مرحله ششم
در ادامه آرد سوخاری را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به کاسه اضافه کرده و به مدت 5 دقیقه ورز می دهیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. حالا از مخلوط گوشت به اندازه یک گردو درشت جدا می کنیم.
مرحله هفتم
حالا گوشت ها را گرد کرده و به صورت قلقلی فرم می دهیم، سپس یک تابه جداگانه روی حرارت ملایم گذاشته و مقداری روغن مایع به آن می افزاییم. در ادامه گوشت های قلقلی را درون روغن انداخته و به خوبی سرخ می کنیم.
مرحله هشتم
زمانی که آب درون تابه حاوی بامیه کشیده شد، فلفل دلمه ای را به صورت نگینی خرد می کنیم و به همراه گوشت های سرخ شده به تابه اضافه کرده و تفت می دهیم. حالا مواد را کمی تفت داده و تابه را از روی حرارت بر می داریم.
مرحله نهم
در این مرحله یک قابلمه مناسب را تا نیمه پر از آب کرده و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب به نقطه جوش برسد. زمانی که آب جوش آمد برنج را به همراه مقداری نمک به قابلمه اضافه کرده و مخلوط می کنیم.
عدس پلو با گوشت قلقلی یکی از غذاهای اصیل و پرطرفدار ایرانی است، برای مشاهده آموزش کامل و…
مرحله دهم
در ادامه اجازه می دهیم برنج درون آب جوش بماند تا پخت اولیه آن انجام شود. حالا برنج را کمی زنده تر از پخت عادی آبکش می کنیم، سپس یک قابلمه مناسب روی حرارت ملایم قرار داده و مقداری روغن به آن می افزاییم.
مرحله یازدهم
در این مرحله ته دیگ دلخواهمان را درون قابلمه فیکس می کنیم، سپس برنج و مخلوط گوشت و بامیه را به صورت لایه ای درون قابلمه ریخته و در آخر مقداری زعفران دم کرده غلیظ به صورت پخش روی برنج می ریزیم.
مرحله دوازدهم
حالا درب قابلمه را بسته و روی حرارت ملایم شعله پخش کن قرار می دهیم، سپس قابلمه را روی آن گذاشته و اجازه می دهیم پلو به مدت 45 دقیقه روی حرارت بماند تا دم بکشد. پس از گذشت این زمان قابلمه را از روی حرارت بر می داریم.
مرحله سیزدهم
در ادامه پلو را مخلوط می کنیم تا کاملا ترکیب و یکدست شود، سپس پلو را درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم. در نهایت روی بامیه پلو را به دلخواه با پیاز داغ و زرشک تزیین کرده و به همراه سبزی خوردن و پیاز سرو می کنیم. نوش جان.
پ
-->

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1384884/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

خاطره جالب رئیس بنیاد شهید از دوران اسارت

4 گوشه دنیا/ پیرترین انسان جهان درگذشت

درختان گیلاس در رودخانه کانونجی-گاوا ژاپن

چتر دریایی شیر، طولانی ترین حیوانات جهان

آب خوردن مار را دیده بودید؟

حکمت/ نفس خود را سرزنش کنید

ته چین تک نفره؛ یک فینگر فود شیک و خوشمزه

آیا گوشی همراه باعث تومور مغزی میشود؟

تو بدون ما هیچی نمی‌شی!

بچه اول هستید یا آخر؟

«کلاه کیه؟» کتاب جدید مجید راستی منتشر شد

روزنامه اول ایتالیا حامی مهدی طارمی!

جدایی مشهورترین زوج فوتبالی دنیا

دیشب بارسلونا با اختلاف اینتر را له کرد!

پرسپولیس با کارتال به دنبال فراموشی فاجعه

غیبت مدافع بارسا در بازی برگشت با اینتر و ال‌کلاسیکو

بدون مربی، بدون دفاع؛ رئال ناشناخته در آمریکا!

جواب رد مجید حسینی به کارتال و پرسپولیس

زمین فوتبالو بزن به نام نوه‌ام

آغاز یک سریال تاریخی ـ فانتزی از فردا

بهترین سریال‌های 2025 که نباید از دست بدهید

تیتراژ سریال «قول مردونه» با صدای محمدرضا هدایتی

حال و هوای داوطلبان نوبت صبح نخستین آزمون سراسری 1404

آمار فوتی‌های حادثه بندر شهید رجایی افزایش پیدا نکرد؛ تعداد مصدومین بستری به 39 نفر رسید

لحظه‌ای نادر؛ کایوت از پنجره سقفی خانه آب نوشید

اثرات سلام بر حضرت معصومه(س)

پرنده‌ای که با نان ماهیگیری می‌کند

رانندگی در میان طوفان شن در عراق

داور فینال لیگ قهرمانان آسیا مشخص شد

تسویه حساب یامال با پزشک سابق رئال

نفس راحت انریکه؛ دمبله به بازی آرسنال می‌رسد

تبریک به اینزاگی، انتظارم از بارسا بیشتر بود

داور مصری: قضاوت فغانی برای تیم رونالدو عالی بود

کاپلو گفته بود بازی اینتر و بارسا 3-3 می‌شود!

تنها خرید سرخ‌ها باید برای فصل بعد خط و نشان بکشد

خبر تلخ برای اینتر؛ مصدومیت لائوتارو جدی است

نادر بی‌صدا در دفاع ذوب می‌درخشد!

باید گل سوم را زودتر به بارسا می‌زدیم

علی صادقی واقعا خنده‌اش گرفت

«من دلم تنگه» را از زانیار خسروی بشنوید

دفترچه سوالات «علوم انسانی و علوم ریاضی» نوبت اول کنکور 1404 منتشر شد

نمایی زیبا از پنجره خلیج فارس

طبیعتی بکر و زیبا

مرغ گریل شده با سس مخصوص

کیک صبحانه نوستالژی رو خودت درست کن

تأثیر مصرف موادمخدر بر باروری

شگرد گلخونه ها برای رشد انفجاری گیاهان آپارتمانی

مورچه جهنمی؛ شکارچی مرگبار 113 میلیون ساله

شعرخوانی زیبا از هوشنگ ابتهاج

جباری: برای قهرمان شدن باید بهتر شویم؛ لیگ برای ما مهم است