آریا بانو

آخرين مطالب

افزایش عجیب اضافه‌وزن و چاقی در کشور سیاسی

افزایش عجیب اضافه‌وزن و چاقی در کشور
  بزرگنمايي:

آریا بانو - ایسنا / معاون پیشگیری سازمان بیمه سلامت ایران گفت: پیشگیری سطح چهارم به معنی پیشگیری از خدمات غیرضروری است و راهکاری کلیدی برای کاهش هزینه‌ها، افزایش عدالت در سلامت و جلوگیری از آسیب‌های پزشکی محسوب می‌شود.
فرشید عابدی در اولین اجلاس مدیران ارشد سازمان بیمه سلامت ایران در سال 1404 افزود: اقدامات غیرضروری پزشکی می‌تواند منجر به ضررهای مالی و روانی شوند. هدف گذاری اصلی این است که از عوارض ناشی از مداخلات پزشکی غیرضروری جلوگیری شده و مواجهه بی مورد با خدمات پزشکی کاهش پیدا کند.
وی ادامه داد: مهمترین دلیل برای ضرورت توجه و اولویت داشتن پیشگیری سطح چهارم در سازمان بیمه سلامت ایران، کمبود منابع است. البته مهمترین چالش این‌که میزان آگاهی جامعه نسبت به مفهوم پیشگیری سطح چهارم کم بوده و همچنین در برابر تغییر رویه‌های سنتی در ارائه خدمت، مقاومت وجود دارد. همچنین به هماهنگی بین سازمانی شامل بیمه‌ها، وزارت بهداشت و بیمارستان‌ها نیازمندیم.
معاون پیشگیری سازمان بیمه سلامت ایران درباره راهکارهای اجرای پیشگیری سطح چهارم اظهار کرد: باید نسخه نویسی اجتماعی را بپذیریم. این روش بر اساس نیازهای اجتماعی بیماران، آنها را به سازمان‌های غیردولتی، خیرین، شهروندان داوطلب و تشکل‌های مردمی مرتبط با تعیین کننده‌های اجتماعی سلامت معرفی می‌کند. هدف اصلی این رویکرد، بهبود شرایط زندگی بیماران و ترمیم محیط پیرامونی آنهاست تا به این طریق، در بهبودی جسمی و روانی آنها کمک شود.
عابدی بیان کرد: از سال 1399 تا سال 1401 میزان چاقی و اضافه وزن به شکل عجیبی در کشور افزایش داشته و همچنین 6 درصد افزایش فشار خون داشتیم، اما درمان موثر فشار خون در کشور، 40 درصد است. میزان ابتلا به بیماری دیابت در کشور از 10 به 14 درصد رسیده است. البته پوشش 65 درصدی برای بیماران مبتلا به دیابت خوب است و با این حال میزان موثر بودن درمان دیابت، 27 درصد برآورد می‌شود.
بنابر اعلام سازمان بیمه سلامت، وی افزود: برآوردها می‌گویند روند درصد بیماران مبتلا به فشار خون در افراد بالای 30 سال تا سال 1430 به صد درصد خواهد رسید و این نشان دهنده مسیر و روند نادرست است و همچنین تا سال 1420 میزان دیابت و پیش دیابت در افراد بالای 30 سال نیز به صد درصد خواهد رسید.
معاون پیشگیری سازمان بیمه سلامت ایران گفت: فرهنگ‌سازی و اطلاع رسانی، توسعه پیشگیری نخستین، پیاده سازی برنامه‌های پیشگیری سطح چهارم، خرید سامانه‌های خود مراقبتی، پیاده سازی آیین نامه اجرایی بند چ ماده 73 از جمله برنامه‌های این معاونت در سال 1404 خواهد بود.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1385466/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

خاطره جالب رئیس بنیاد شهید از دوران اسارت

4 گوشه دنیا/ پیرترین انسان جهان درگذشت

درختان گیلاس در رودخانه کانونجی-گاوا ژاپن

چتر دریایی شیر، طولانی ترین حیوانات جهان

آب خوردن مار را دیده بودید؟

حکمت/ نفس خود را سرزنش کنید

ته چین تک نفره؛ یک فینگر فود شیک و خوشمزه

آیا گوشی همراه باعث تومور مغزی میشود؟

تو بدون ما هیچی نمی‌شی!

بچه اول هستید یا آخر؟

«کلاه کیه؟» کتاب جدید مجید راستی منتشر شد

روزنامه اول ایتالیا حامی مهدی طارمی!

جدایی مشهورترین زوج فوتبالی دنیا

دیشب بارسلونا با اختلاف اینتر را له کرد!

پرسپولیس با کارتال به دنبال فراموشی فاجعه

غیبت مدافع بارسا در بازی برگشت با اینتر و ال‌کلاسیکو

بدون مربی، بدون دفاع؛ رئال ناشناخته در آمریکا!

جواب رد مجید حسینی به کارتال و پرسپولیس

زمین فوتبالو بزن به نام نوه‌ام

آغاز یک سریال تاریخی ـ فانتزی از فردا

بهترین سریال‌های 2025 که نباید از دست بدهید

تیتراژ سریال «قول مردونه» با صدای محمدرضا هدایتی

حال و هوای داوطلبان نوبت صبح نخستین آزمون سراسری 1404

آمار فوتی‌های حادثه بندر شهید رجایی افزایش پیدا نکرد؛ تعداد مصدومین بستری به 39 نفر رسید

لحظه‌ای نادر؛ کایوت از پنجره سقفی خانه آب نوشید

اثرات سلام بر حضرت معصومه(س)

پرنده‌ای که با نان ماهیگیری می‌کند

رانندگی در میان طوفان شن در عراق

داور فینال لیگ قهرمانان آسیا مشخص شد

تسویه حساب یامال با پزشک سابق رئال

نفس راحت انریکه؛ دمبله به بازی آرسنال می‌رسد

تبریک به اینزاگی، انتظارم از بارسا بیشتر بود

داور مصری: قضاوت فغانی برای تیم رونالدو عالی بود

کاپلو گفته بود بازی اینتر و بارسا 3-3 می‌شود!

تنها خرید سرخ‌ها باید برای فصل بعد خط و نشان بکشد

خبر تلخ برای اینتر؛ مصدومیت لائوتارو جدی است

نادر بی‌صدا در دفاع ذوب می‌درخشد!

باید گل سوم را زودتر به بارسا می‌زدیم

علی صادقی واقعا خنده‌اش گرفت

«من دلم تنگه» را از زانیار خسروی بشنوید

دفترچه سوالات «علوم انسانی و علوم ریاضی» نوبت اول کنکور 1404 منتشر شد

نمایی زیبا از پنجره خلیج فارس

طبیعتی بکر و زیبا

مرغ گریل شده با سس مخصوص

کیک صبحانه نوستالژی رو خودت درست کن

تأثیر مصرف موادمخدر بر باروری

شگرد گلخونه ها برای رشد انفجاری گیاهان آپارتمانی

مورچه جهنمی؛ شکارچی مرگبار 113 میلیون ساله

شعرخوانی زیبا از هوشنگ ابتهاج

جباری: برای قهرمان شدن باید بهتر شویم؛ لیگ برای ما مهم است