آریا بانو - سرآشپز پاپیون / مواد لازم برای:4 نفر مواد اصلی: نان باگت2 عددسس مایونز بازار 1 لیوانسیر رنده شده1 قاشق چای خوریپنیر چدار رنده شده1 لیوانپنیر موزارلا (موتزارلا) رنده شده1 لیوانهویج متوسط4 عدد طرز تهیه هویج ها را بشویید سپس داخل آب در حال جوشیدن بریزید و پس از 15 دقیقه خارج کنید ، پس از اینکه سرد شد پوست هویج ها را بکنید و رنده کنید.داخل کاسه ای هویج رنده شده ، پنیر موزارلا و چدار رنده شده ، سیر رنده شده و سس مایونز بریزید و خوب مخلوط کنید.نان باگت را با فاصله یکسان به صورت رولت برش بزنید ، روی تمام نان ها را با مواد پنیری بپوشانید سپس داخل فر با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 10 دقیقه قرار دهید.پس از اینکه پنیرها آب شد و روی بروشتا طلایی شد آماده است ، بروشتاها را در ظرف بگذارید و با پیازچه خرد شده ، شوید تازه و … تزیین و سرو کنید.