آریا بانو - سرآشپز پاپیون / زمان تهیه 20دقیقهزمان پخت 30دقیقه1روغن را در قابلمه حرارت دهید، سپس پیاز را کمی داخل آن سرخ نمایید.2گوشت را همراه با سیر داخل ماهیتابه بریزید و تفت دهید تا گوشت قهوه ای رنگ شود. بازار 3هویج و کرفس را در ظرفهای جداگانه بپزید. سپس آنها را با بادمجان و گوجه فرنگی به گوشت اضافه کنید.4مقداری آب روی آنها بریزید و شکر را به علاوه سایر ادویه های دلخواه از جمله نمک و فلفل اضافه نمایید.5مواد را به هم بزنید. بعد از چند دقیقه، ماکارونی را به سایر مواد اضافه نمایید.6زمان پخت میبایست به مدت 15 دقیقه یا تا زمانی ادامه داشته باشد که ماکارونیها کاملاً نرم شوند.7این سوپ را با مقداری پنیر پارمزان رنده شده روی آن، سرو نمایید.مواد لازم برای 6 نفر: مواد اصلی جعفری تازه و خرده شده1 قاشق غذا خوریروغن گیاهی1 قاشق غذا خوریپیاز خرد شده متوسط1 عددگوشت چرخ کرده500 گرم سیر کاملاً خرد شده1 حبهبادمجان خرد شده500 گرمهویج خرد شده3/4 پیمانهکرفس خرد شده3/4 پیمانهگوجه فرنگی خرد شده400 گرمشکر1 قاشق چای خورینمک1 قاشق چای خوریفلفل1/2 قاشق چای خوریماکارونی پیچ1/2 فنجانپنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان) رنده شده1/2 فنجان