چهارشنبه ۲۱ خرداد ۱۴۰۴
خانه داری

سوپ بادمجان؛ یک پیش غذای خوشمزه

سوپ بادمجان؛ یک پیش غذای خوشمزه
آریا بانو - سرآشپز پاپیون / زمان تهیه ۲۰دقیقه زمان پخت ۳۰دقیقه ۱ روغن را در قابلمه حرارت دهید، سپس پیاز را کمی داخل آن سرخ نمایید. ۲ گوشت را همراه با سیر داخل ماهیتابه ...
  بزرگنمايي:

آریا بانو - سرآشپز پاپیون / زمان تهیه 20دقیقه
زمان پخت 30دقیقه
1
روغن را در قابلمه حرارت دهید، سپس پیاز را کمی داخل آن سرخ نمایید.
2
گوشت را همراه با سیر داخل ماهیتابه بریزید و تفت دهید تا گوشت قهوه ای رنگ شود.
بازار
3
هویج و کرفس را در ظرف‌های جداگانه بپزید. سپس آن‌ها را با بادمجان و گوجه فرنگی به گوشت اضافه کنید.
4
مقداری آب روی آن‌ها بریزید و شکر را به علاوه سایر ادویه های دلخواه از جمله نمک و فلفل اضافه نمایید.
5
مواد را به هم بزنید. بعد از چند دقیقه، ماکارونی را به سایر مواد اضافه نمایید.
6
زمان پخت می‌بایست به مدت 15 دقیقه یا تا زمانی ادامه داشته باشد که ماکارونی‌ها کاملاً نرم شوند.
7
این سوپ را با مقداری پنیر پارمزان رنده شده روی آن، سرو نمایید.
مواد لازم برای 6 نفر:
مواد اصلی
جعفری تازه و خرده شده
1 قاشق غذا خوری
روغن گیاهی
1 قاشق غذا خوری
پیاز خرد شده متوسط
1 عدد
گوشت چرخ کرده
500 گرم
سیر کاملاً خرد شده
1 حبه
بادمجان خرد شده
500 گرم
هویج خرد شده
3/4 پیمانه
کرفس خرد شده
3/4 پیمانه
گوجه فرنگی خرد شده
400 گرم
شکر
1 قاشق چای خوری
نمک
1 قاشق چای خوری
فلفل
1/2 قاشق چای خوری
ماکارونی پیچ
1/2 فنجان
پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان) رنده شده
1/2 فنجان


نظرات شما