پنجشنبه ۲۲ خرداد ۱۴۰۴
خانه داری

طرز تهیه خورشت خلال بادام کرمانشاهی

طرز تهیه خورشت خلال بادام کرمانشاهی
آریا بانو - آخرین خبر / موادلازم: گوشت گوساله یا گوسفندی ۴۰۰ گرم پیاز ۲ عدد رب گوجه ۲ قاشق غذاخوری زعفران دم کرده ۶ قاشق غذاخوری چوب دارچین بازار خلال بادام ۱۰۰ گرم زرشک ...
  بزرگنمايي:

آریا بانو - آخرین خبر / موادلازم: 
گوشت گوساله یا گوسفندی 400 گرم
پیاز 2 عدد
رب گوجه 2 قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده 6 قاشق غذاخوری
چوب دارچین
بازار
خلال بادام 100 گرم
زرشک سیاه خورشتی (بدون هسته) 4 قاشق غذاخوری
لیمو عمانی 4 عدد 
نمک 1 قاشق چایخوری
فلفل قرمز 1/2 قاشق چایخوری 
زردچوبه 1 قاشق چایخوری سرپر
گلاب 3 قاشق غذاخوری (2 قاشق برای خیس کردن بادام)


نظرات شما