آریا بانو

آخرين مطالب

هشدار؛ تحرک بدنی را جدی بگیرید پزشکي

هشدار؛ تحرک بدنی را جدی بگیرید
  بزرگنمايي:

آریا بانو - معاون بهداشت وزارت بهداشت، با بیان اینکه دانش‌آموزان، آینده‌سازان این مرز و بوم هستند و سلامت آنها بسیار ارزشمند است؛ بر مسواک زدن، تحرک بدنی و خودمراقبتی در دانش آموزان و همچنین نقش حیاتی معلمان به عنوان مراقبان سلامت در انتقال آموزه‌های سلامتی تاکید کرد.

دکتر علیرضا رییسی در مراسمی که به مناسبت دومین روز از هفته سلامت در دبستان دخترانه 9 دی شهر قدس برگزار شد، با تأکید بر اهمیت سلامت نسل آینده، اظهار کرد: دانش‌آموزان، آینده‌سازان این مرز و بوم هستند و سلامت آنها برای ما بسیار ارزشمند است. از تلاش‌های مسئولین حوزه تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش صمیمانه قدردانی می‌کنم. اجازه دهید چند نکته کلیدی را با شما در میان بگذارم؛ محور اصلی فعالیت‌های بهداشتی و درمانی، باید دانش‌آموزان عزیز باشند. من بار‌ها تأکید کرده‌ام که اگر تمام ساختار وزارت بهداشت را به سمت ارتقای سلامت دانش‌آموزی و مدارس سوق دهیم، راه درستی را انتخاب کرده‌ایم.
وی در ادامه افزود: ما باید بر روی شما دانش‌آموزان سرمایه‌گذاری کنیم؛ چراکه آینده کشور در دستان شماست. وقتی شما سالم باشید، می‌توان به آینده‌ای روشن امیدوار بود؛ بنابراین وظیفه ماست که برای حفظ و ارتقای سلامت شما تمام توان خود را به کار بگیریم.
چند توصیه به دانش‌آموزان
معاون بهداشت وزارت بهداشت در ادامه خطاب به دانش آموزان بیان کرد: دانش‌آموزان خوب و آینده‌ساز کشورم، چند توصیه مهم دارم که اگر آنها را جدی بگیرید، می‌توانید همیشه سالم، پرانرژی و شاداب بمانید؛ اول از همه، مراقب دندان‌هایتان باشید. مسواک زدن را جدی بگیرید و حتما روزی دو بار، صبح و شب، دندان‌هایتان را خوب تمیز کنید. متأسفانه بسیاری از افراد بالای 50 سال، بیش از نیمی از دندان‌هایشان را به دلیل پوسیدگی از دست داده‌اند. اما شما که دندان‌های سالم و زیبایی دارید، با مراقبت درست، می‌توانید آنها را برای سال‌های طولانی حفظ کنید.
تحرک بدنی را جدی بگیرید
وی تصریح کرد: دوم این‌که ورزش کردن را فراموش نکنید. تحرک داشتن خیلی مهم است. این روز‌ها چاقی در بین بچه‌ها بیشتر شده و اگر مراقب نباشیم، ممکن است در آینده مشکلات زیادی مثل بیماری‌های قلبی، دیابت و دیگر ناراحتی‌ها به وجود آید. پس لطفا روزانه زمانی را به ورزش اختصاص دهید و بدن‌تان را سالم نگه دارید؛ و سومین نکته مهم این است که استفاده از موبایل را محدود کنید. بازی با گوشی یا نگاه کردن زیاد به صفحه نمایش، هم به چشم‌ها آسیب می‌زند و هم باعث می‌شود کمتر حرکت کنید. پس با برنامه‌ریزی درست، هم تفریح داشته باشید و هم به سلامت خودتان اهمیت دهید؛ این سه نکته ساده را در ذهن بسپارید و همیشه به یاد داشته باشید که بدن سالم، پایه یک زندگی شاد و موفق است.
معاون بهداشت وزارت بهداشت، با اشاره به برنامه‌های پیش‌بینی‌شده برای هفته سلامت، اظهار کرد: در این هفته، تلاش ما بر آن است که با برنامه‌ریزی دقیق و بهره‌گیری از ظرفیت‌های موجود، گام‌های مؤثری در راستای ارتقای سلامت دانش‌آموزان برداشته شود. خوشبختانه با حضور تیمی توانمند در وزارت آموزش و پرورش، همکاری‌های بین‌بخشی تقویت شده و تفاهم‌نامه‌هایی در حال تدوین و اجراست که محور‌های اصلی آن، به سلامت دانش‌آموزان اختصاص دارد.
وی افزود: یکی از مهم‌ترین این برنامه‌ها، موضوع سلامت دهان و دندان است که امسال با جدیت بیشتری پیگیری خواهد شد. با حمایت وزارت آموزش و پرورش و تلاش‌های مدیران حوزه سلامت، امیدواریم این طرح آغاز موفقی برای سال‌های آینده باشد.
ضرورت ارتقای سواد سلامت در میان دانش‌آموزان
رییسی در ادامه با تأکید بر ضرورت ارتقای سواد سلامت در میان دانش‌آموزان، گفت: آموزش و توانمندسازی نسل آینده در حوزه سلامت، نیازمند مشارکت همه‌جانبه است. در این میان، نقش معلمان عزیز کشورمان بسیار حیاتی است. این بزرگواران، افزون بر مسئولیت آموزش، به‌مثابه مراقبان سلامت دانش‌آموزان نیز ایفای نقش می‌کنند. از تلاش‌های صمیمانه همه معلمان گرامی، صمیمانه قدردانی می‌کنم.
وی در پایان خطاب به دانش‌آموزان گفت: آینده ایران در دستان شماست، پس همواره سالم، شاد و پرانرژی باشید.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1393739/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

گیاه کنف فیبر طلایی طبیعت

خرما ویفری یک میان وعده مقوی برای روزهای شلوغ

فابرگاس: شخصیت مورینیو و پپ بیرون از زمین یکی است

واکنش فدراسیون دوچرخه‌سواری به شایعه اعزام یکی از اعضای اسپانسر مالی

شادی خاص علیپور؛ مچ‌بند مشکی به جای پیراهن

اعتراض ستاره بیلبائو: داور باعث برد یونایتد شد

صدمین بازی کریم‌زاده برای مس رفسنجان

پیام رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران به مناسبت روز معلم و شهادت شهید مطهری

عکس تازه‌ای که از پیمان معادی و خواهرش منتشر شد

با زندگی و بیوگرافی بهنوش طباطبایی آشنا شوید

تصادفات این هفته پایتخت 5 قربانی گرفت

کیفیت هوای تهران قابل قبول اعلام شد

تفال/ ساقیا برخیز و در ده جام را

تقویم تاریخ/ روز معلم

راز یک معمای پیچیده کهکشانی برملا شد

شاعرانه/برای چیدن گل، انتخاب لازم نیست

پایان دوره محرومیت عضلانی‌ترین استقلال

خرمگاه: اشتباه مدیران کم تعداد نبود

طارمی می‌توانست قاتل بارسلونا شود

امپراتوری هالند؛ پشت‌ پرده قرارداد بزرگ با نایکی!

الشهلوب سرمربی موقت الهلال شد

بازگشت غافلگیرکننده پرس به فرمول یک با کادیلاک

حسرت‌آمیزترین نگاه تاریخ استقلال

مربی مشهور ایتالیایی با شروط عجیب نزدیک استقلال

آهنگ «خوابتو دیدم» با صدای آصف آریا

سپاهان بدون سه بازیکن سرشناس!

شمارش معکوس برای آقای گلی مهاجم پرسپولیس

آنچلوتی و آلگری گزینه‌های اصلی هدایت الهلال!

فن‌دایک: بدترین روزهای زندگی، مصدومیتم بود

لوآن پولی علیه سناریوی تکراری شجاعیان

آنچلوتی بالاخره مشکل اصلی رئال را فهمید!

عبدی: بازیکنان فعلی پرسپولیس شایسته تحسین هستند

عجیب‌ترین حضور وزنه‌برداری در المپیک فقط با 2 کشور!

واکنش ستاره بارسلونا به مصدومیتش: خیلی ناراحتم!

خلاصه بازی اتلتیک بیلبائو 0 - منچستریونایتد 3

یحیی: از عملکرد تیمم عصبانی‌ام

معاون رییس جمهور: بیمه دی رتبه اول درمان کشور را کسب کرد

سرمربی قهرمان بدون شکست اخراج شد!

خلاصه بازی اتلتیک بیلبائو 0 - اتلتیک 3

اسلامی: چه افرادی باعث سقوط نساجی شدند؟

بابایی: به صورت موقت تا آخر فصل هستم

ترکیب احتمالی استقلال مقابل آلومینیوم اراک

ساکت الهامی از نساجی استعفا داد

اخباری: برنده بازی تماشاگران خانم بودند!

مرادی: دو بازی آخر را می‌بریم تا تک‌رقمی شویم

دستور فوری برای تخلیه ترمینال کالاهای خطرناک بندر شهید رجایی

روایت رهبر انقلاب از بوسیدن دست کارگر توسط پیامبر اسلام(ص)

سرزمین های اشغالی در آتش

چرا شما ژاپنی‌ها زیاد خودکشی می‌کنید؟

مگه رژیمی ها هم می تونن «تیرامیسو» میل کنن؟!