آریا بانو - آخرین خبر / مواد لازم:گوشت چرخ کرده 400 گرم1 عدد پیاز نگینی خورد شدهزعفران دم شدهنمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پودر دارچین، پودر گل1 پیمانه نخود پخته بازار 1/2 پیمانه کشمش پلویی1/3 پیمانه زرشکبرنج 3 پیمانهروغن مایع و یا حیوانی به مقدار نیازکره 1 ق غ خنون پیتا برای تهدیگطرز تهیه:پیاز رو توی روغن و کره تفت میدیم شیشه ای که شد زعفران دم شده بهش اضافه میکنیم حالا گوشت چرخ کرده رو اضافه کرده کمی که تغییر رنگ داد ادویه ها، نخود، کشمش و زرشک و در آخر زعفران میزنیم و مواد خوب با هم ترکیب که شد از رو حرارت برمیداریم.کف قابلمه روغن و زردچوبه میریزیم و تهدیگ مدنظر رو توش میچینیم و لایه به لایه برنج دم شده، مواد گوشتی و دوباره به همین ترتیب میریم جلو و در آخر روش زعفران دم شده میریزیم و میذاریم به مدت 50 دقیقه با حرارت کم دم بکشه.
مرورگر شما قادر به پخش ویدیو نمی باشد.supports HTML5 video