پنجشنبه ۲۲ خرداد ۱۴۰۴
خانه داری

کتلت گوشت؛ طعم اصیل غذای ایرانی

کتلت گوشت؛ طعم اصیل غذای ایرانی
آریا بانو - آخرین خبر / مواد لازم: گوشت ۴۰۰ گرم سیب زمینی ۱ عدد پیاز ۲ عدد نمک و فلفل و زردچوبه، پودر دارچین، پاپریکا، ترخون به مقدار لازم تخم مرغ ۱ عدد بازار پودر نان خشک ...
  بزرگنمايي:

آریا بانو - آخرین خبر / مواد لازم:
گوشت 400 گرم
سیب زمینی 1 عدد 
پیاز 2 عدد
نمک و فلفل و زردچوبه، پودر دارچین، پاپریکا، ترخون به مقدار لازم 
تخم مرغ 1 عدد 
بازار
پودر نان خشک 3 قاشق غذاخوری
زعفران دمکرده به مقدار لازم
نکات:
میشه تخم‌مرغ رو از مواد کتلت حذف کنید به جاش آرد اضافه میکنن
 اما اگه خواستید تخم‌مرغ اضافه کنید بر حسب اندازه مواد بهش تخم‌مرغ بزنید و تعداد اون بیش از حد باشه
برای خوش‌عطر و لذیذ شدن کتلت میتونید از زیره، پاپریکا، نعناع خشک، ترخون، مرزه، زردچوبه، زعفران، فلفل‌قرمز و سیاه و نمک استفاده کنید
اضافه کردن یه مقدار زعفرون دم‌کرده به مایه کتلت رو خوش‌طعم‌تری میکنه
اگه موقع سرخ کردن روی روغن کف ایجاد شد روغنو دور بریزید روغن تازه اضافه کنید
استفاده از پودر سوخاری و پودر نان خشک باعث میشه که کتلت تردتر بشه و همینطور بوی بد گوشت رو میگیره، آرد نخودچی هم میتونید استفاده کنید


نظرات شما