آریا بانو - خراسان / گرم کردن غذا میتواند خطرهای پنهان مختلفی برای سلامتی به همراه داشته باشد. رعایت دستورالعملهای زیر کمک میکند غذای شما سالمتر گرم شود و خطر احتمالی بیماریهای ناشی از مواد غذایی کاهش پیدا کند.
1غذا را زیاد بیرون نگه ندارید
غذا را بیشتر از دو تا چهار ساعت در دمای اتاق نگه ندارید. درباره برنج، این زمان نباید بیش از یک ساعت باشد چون هاگهای باسیلوس سرئوس میتوانند بهسرعت در آن رشد کنند. همچنین باقیمانده غذاهایی را که در خانه میپزید در طول 24 تا 48 ساعت مصرف کنید و یا اگر قرار نیست آنها را زود بخورید، فریز کنید.
2برنج رستورانی را دوباره گرم نکنید
برنجهایی که از رستوران سفارش میدهید اغلب از پیش پختهشده هستند و رستورانها و فروشگاههای غذایی آنها را قبل از فروختن، گرم میکنند. همین دوباره گرم کردن، آنها را در خانه خطرزا میکند. بهتر است این نوع برنج را با فاصله زمانی کم پس از خریدن و رسیدن سفارش بخورید.
3 غذای منجمد را کامل یخزدایی کنید
بازار 
بسته به نوع ماده غذایی، اجازه دهید غذای منجمد در مدت 24 ساعت در یخچال آب شود. مواد غذایی بزرگتر مانند مرغ کامل، مدتزمان بیشتری لازم دارند، درحالیکه وعدههای کوچکتر غذا زودتر آب میشوند. بعضی از غذاها را میتوان در ماکروویو آب کرد، اما در این موارد بهتر است دفترچه راهنمای سازنده دستگاه را مطالعه کنید. یخزدایی مواد غذایی در یخچال این امکان را میدهد تا غذا بدون قرار گرفتن در محدوده دمای خطر آب شود.