آریا بانو - آخرین خبر / چیا لازم داریم:
شیر: 2 لیوان
آرد برنج: 2 قاشق غذاخوری
پودر ثعلب: 1 قاشق مربا خوری سر پر
شکر: 1 قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت: 1قاشق غذاخوری(اختیاری)
بازار 
نکات مهم:
1. این نوشیدنی روی حرارت ملایم آماده میشه و باید زمان بدید که با حرارت ملایم طعم خامی آرد برنج و نشاسته گرفته بشه.
2. نشاسته ذرت باعث لعاب دار شدن و بافت بهتره این نوشیدنی میشه اما می تونین حذف کنین.
3. این نوشیدنی رو حتما حتما با دارچین سرو کنین چون طعم بی نظیری بهش میده.