يکشنبه ۲۵ خرداد ۱۴۰۴
خانه داری

طرز تهیه ژله تک نفره

طرز تهیه ژله تک نفره
آریا بانو - سرآشپز پاپیون / مواد لازم ژله گل تک نفره: مواد اصلی ژله آلوئه ورا ۱ بسته ژله تمشک ۱ بسته بازار شیر ۵ قاشق غذا خوری قالب گل چندتایی(در سایز مختلف) ۲ عدد طرز ...
  بزرگنمايي:

آریا بانو - سرآشپز پاپیون / مواد لازم ژله گل تک نفره:
مواد اصلی
ژله آلوئه ورا
1 بسته
ژله تمشک
1 بسته
بازار
شیر
5 قاشق غذا خوری
قالب گل چندتایی(در سایز مختلف)
2 عدد
طرز تهیهژله گل تک نفره
درجه سختی
زمان تهیه 60دقیقه
زمان پخت 15دقیقه
1
اول ژله تمشک را در یک لیوان آب جوش حل کنید و روی سماور در حال جوش بذارید تا ذراتش کاملا حل شود بعد اجازه دهید کاملا خنک شود.
2
شیر را هم از یک ساعت قبل در دمای محیط قرار دهید وبعد ازخنک شدن ژله، شیر را بهش اضافه کنید و کمی هم بزنید‌.
3
قالبی که گلهاش کوچکتر است را چرب کنید و ژله شیر تمشک را تا نصفه داخل هر گل بریزید و قالب را با سینی داخل یخچال بذارید تا گلها کاملا ببندند.
4
بعد از بستن ژله داخل گلها آنها را از قالب خارج کنید و ژله آلوورا را در یک لیوان آب جوش حل کنید و بهش نصف لیوان آب سرد اضافه کنید‌.
5
قالب بزرگتر را چرب کنید (حتما همه ی قسمتهایش را چرب کنید) یکسانت ژله ی آلوورا داخل هر کدام از قسمتهای قالب بزرگتر بریزید و توی یخچال بذارید تا نیم بند شود.
6
داخل هر کدام یکی از گلهای ژله ای صورتی را قرار دهید و بقیه ی قالب را با ژله ی آلوورا پر کنید وقالب را به همراه سینی چند ساعتی داخل یخچال قرار دهید تا کاملا ببندد.
7
موقع خارج کردن از قالب هر قسمت را چند دقیقه ای داخل آب گرم قرار دهید بعد کناره هایش را با چاقو آزاد کنید و به آرامی روی یه بشقاب خیس کوچک برگردانید و با سُر دادن داخل ظرف اصلی قرار دهید.
8
بشقاب باید خیس باشد که بتوانید ژله را سر بدهید.
9
موقع درآوردن از قالب خیلی احتیاط کنید تا ژلتون آسیب نبینه.


نظرات شما