آریا بانو - آخرین خبر / اول 350 گرم گوشت رو با پیازی که رنده شده و ابشو گرفتیم و یه حبه سیر له شده (اختیاری ) و نمک و فلفل سیاه خوب ورز میدیم
داخل تابه پهنش میکنیم روشم خط میندازیم و چند تکه کره روش میزاریم تابه رو روی شعله زیاد میزاریم تا گوشت کمی خودشو بگیره بعدم کمی سرخ میکنیم
روش محلول زعفرون میریزیم و هر دو طرف رو کمی سرخ میکنیم
یدونه پیاز ریز خرد یا رنده شده رو تو روغن کم تفت میدیم تا طلایی بشه بعد نمک و زردچوبه و پاپریکا میزنیم با 4 قاشق تا غذاخوری پودر گردو و تفت میدیم
یک قاشق رب گوجه و دو قاشقم رب انار میرنیم و یک لیوان آب میریزیم میذاریم 5 دقیقه بجوشه بعدم میریزیم روی کباب ها و اجازه میدیم گوشت نیم ساعت تو این سس بپزه و تمام .
بازار 
امتحانش کنید که خوشمزه ترین و مجلسی ترین کباب تابه ای هستش