آریا بانو - آخرین خبر / مواد لازم؛
روغن جامد 135 گرم
پودر قند 90 گرم
آرد سفید قنادی 100 گرم
آرد برنج 150 گرم
زرده تخم مرغ 1 عدد
بازار 
سفیده تخم مرغ 1 ق غ
پودر هل 1 ق چ
آب 2 تا 3 ق غ
گلاب 1 ق غ
تخم خرفه به میزان لازم
ابتدا روغن جامد و پودر قند با هم مخلوط میکنیم و حدود 4 دقیقه هم میزنیم تا کرم رنگ بشه.زرده و سفیده تخم مرغ و پودر هل هم اضافه میکنیم و حدود 3 دقیقه هم میزنیم(حتماً حین کار با لیسک اطراف ظرف دورگیری کنید که از زرده تخم مرغ اطراف ظرف نمونه)سپس مخلوط آرد سفید و آرد برنج هم اضافه میکنیم و مواد با لیسک مخلوط میکنیم.آب و گلاب هم اضافه کرده و خمیر با دست خوب ورز میدیم(شبیه ورز دادن لباس تو تشت)خمیر که آماده شد داخل پلاستیک میذاریمش و حدود 2 ساعت داخل دمای محیط میذاریمش که استراحت کنه.بعد از اینکه خمیر استراحت کرد به اندازه ی یه دونه کردو از خمیر برمیداریم تو دست گردش میکنیم روس با مهر شیرینی برنجی طرح میندازیم و روش تخم خرفه می پاشیم و داخل فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد حدود 20 الی 30 دقیقه(بستگی به نوع فر دارد)قرار میدیم که بپزه.زمانی که اطراف شیرینی طلایی شد یعنی پخته و میتونید از فر درش بیارید.
قبل از اینکه خمیر بره برا استراحت ،حتماً به اندازه ی یه دونه گردو از خمیر تو دستتون گرد کنید اگه ترک خورد یک الی ق غ آب یا گلاب به خمیر اضافه کنید و ورز بدید.
میتونید بجای آرد سفید ،کامل از آرد برنج استفاده کنید.
برای طرح انداختن روی شیرینی میتونید از کارد میوه یا ته استکان اگه طرح داره استفاده کنید.