دوشنبه ۹ تير ۱۴۰۴
خانه داری

این رسپی شیرینی برنجی بی قلق و آسونه

این رسپی شیرینی برنجی بی قلق و آسونه
آریا بانو - آخرین خبر / مواد لازم؛ روغن جامد ۱۳۵ گرم پودر قند ۹۰ گرم آرد سفید قنادی ۱۰۰ گرم آرد برنج ۱۵۰ گرم زرده تخم مرغ ۱ عدد بازار سفیده تخم مرغ ۱ ق غ پودر هل ۱ ق چ آب ۲ ...
  بزرگنمايي:

آریا بانو - آخرین خبر / مواد لازم؛
روغن جامد 135 گرم
پودر قند 90 گرم
آرد سفید قنادی 100 گرم
آرد برنج 150 گرم
زرده تخم مرغ 1 عدد
بازار
سفیده تخم مرغ 1 ق غ
پودر هل 1 ق چ
آب 2 تا 3 ق غ
گلاب 1 ق غ
تخم خرفه به میزان لازم
ابتدا روغن جامد و پودر قند با هم مخلوط میکنیم و حدود 4 دقیقه هم میزنیم تا کرم رنگ بشه.زرده و سفیده تخم مرغ و پودر هل هم اضافه میکنیم و حدود 3 دقیقه هم میزنیم(حتماً حین کار با لیسک اطراف ظرف دورگیری کنید که از زرده تخم مرغ اطراف ظرف نمونه)سپس مخلوط آرد سفید و آرد برنج هم اضافه میکنیم و مواد با لیسک مخلوط میکنیم.آب و گلاب هم اضافه کرده و خمیر با دست خوب ورز میدیم(شبیه ورز دادن لباس تو تشت)خمیر که آماده شد داخل پلاستیک میذاریمش و حدود 2 ساعت داخل دمای محیط میذاریمش که استراحت کنه.بعد از اینکه خمیر استراحت کرد به اندازه ی یه دونه کردو از خمیر برمیداریم تو دست گردش میکنیم روس با مهر شیرینی برنجی طرح میندازیم و روش تخم خرفه می پاشیم و داخل فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد حدود 20 الی 30 دقیقه(بستگی به نوع فر دارد)قرار میدیم که بپزه.زمانی که اطراف شیرینی طلایی شد یعنی پخته و میتونید از فر درش بیارید.
قبل از اینکه خمیر بره برا استراحت ،حتماً به اندازه ی یه دونه گردو از خمیر تو دستتون گرد کنید اگه ترک خورد یک الی ق غ آب یا گلاب به خمیر اضافه کنید و ورز بدید.
میتونید بجای آرد سفید ،کامل از آرد برنج استفاده کنید.
برای طرح انداختن روی شیرینی میتونید از کارد میوه یا ته استکان اگه طرح داره استفاده کنید.


نظرات شما