دوشنبه ۹ تير ۱۴۰۴
خانه داری

برای عصرانه خودتان را به صرف شیرینی هل و بادام دعوت کنید

برای عصرانه خودتان را به صرف شیرینی هل و بادام دعوت کنید
آریا بانو - آخرین خبر / خُب چی لازم داریم ؟ ٢٥٠ گرم آرد سمولینا ١٢٥ گرم آرد شیرینی کره ١٢٥ گرم شکر ٤٠ گرم روغن جامد ٢٥ گرم بازار زرده ی تخم مرغ ١ عدد پودر هل یک قاشق ...
  بزرگنمايي:

آریا بانو - آخرین خبر / خُب چی لازم داریم ؟ 
٢٥٠ گرم آرد سمولینا
١٢٥ گرم آرد شیرینی 
کره ١٢٥ گرم
شکر ٤٠ گرم
روغن جامد ٢٥ گرم
بازار
زرده ی تخم مرغ ١ عدد
پودر هل یک قاشق غذاخوری
شیر پرچرب ٤٥ گرم
گلاب یا عرق بهارنارنج ٣٠ گرم
فیلینگ مغزی بادوم : 
مقداری مربای دلخواه و یا کمپوت آناناس و یا خرمای میکس شده رو با پودر بادوم و نصف قاشق چای خوری ها ترکیب کنید تا حالت خمیری داشته باشه . بعد اندازه های ١٠ گرمی تقسیم کنید و داخل خمیر ٢٢ گرمی بزارید .
نکات : 
 این مقدار مواد ٣٠ تا شیرینی بهتون میده 
 اندازه مغزی ١٠ گرم و اندازه خمیر ٢٢ گرم برای هر شیرینی 
فر از قبل گرم شده ١٦٠ درجه به مدت ١٠ دقیقه 
از هر قالبی و یا کاتری که دارید برای این شیرینی میتونید استفاده کنید 


نظرات شما