آریا بانو - آخرین خبر / خُب چی لازم داریم ؟
٢٥٠ گرم آرد سمولینا
١٢٥ گرم آرد شیرینی
کره ١٢٥ گرم
شکر ٤٠ گرم
روغن جامد ٢٥ گرم
بازار 
زرده ی تخم مرغ ١ عدد
پودر هل یک قاشق غذاخوری
شیر پرچرب ٤٥ گرم
گلاب یا عرق بهارنارنج ٣٠ گرم
فیلینگ مغزی بادوم :
مقداری مربای دلخواه و یا کمپوت آناناس و یا خرمای میکس شده رو با پودر بادوم و نصف قاشق چای خوری ها ترکیب کنید تا حالت خمیری داشته باشه . بعد اندازه های ١٠ گرمی تقسیم کنید و داخل خمیر ٢٢ گرمی بزارید .
نکات :
این مقدار مواد ٣٠ تا شیرینی بهتون میده
اندازه مغزی ١٠ گرم و اندازه خمیر ٢٢ گرم برای هر شیرینی
فر از قبل گرم شده ١٦٠ درجه به مدت ١٠ دقیقه
از هر قالبی و یا کاتری که دارید برای این شیرینی میتونید استفاده کنید