- نوشته شده توسط:
آریا بانو
-
جمعه ۱۳ تير ۱۴۰۴
آریا بانو - آخرین خبر / مواد لازم: بیسکوییت پتی بور نصف بسته کره ذوب شده ۵۰ گرم لایه پنیری: پنیر ماسکارپونه ۸۰ گرم کره بادام زمینی نصف ق چ خامه صبحانه ۸۰ گرم بازار ژلاتین ...
آریا بانو - آخرین خبر / مواد لازم: بیسکوییت پتی بور نصف بسته
کره ذوب شده 50 گرم
لایه پنیری:
پنیر ماسکارپونه 80 گرم
کره بادام زمینی نصف ق چ
خامه صبحانه 80 گرم
بازار 
ژلاتین نصف ق غ
ژلاتین رو با یک چهارم لیوان اب بن ماری کنید.
برای گاناش شکلاتی 20 گرم شکلات رو با 15 گرم خامه صبحانه روی حرارت غیر مستقیم بن ماری کنید
تا کنون هیچ نظری ارسال نشده است ...