آریا بانو - آخرین خبر / یک ساندویچ کلاسیک فرانسوی که در پاریس قرن 19 پدید اومد.
اسمش از “Croque” یعنی گاز زدن و “Madame” که به تخممرغ روی ساندویچ اشاره داره و به شوخی به کلاه خانم های فرانسوی هم اشاره داره، گرفته شده است.
این ساندویچ به عنوان صبحانه و یا برانچ سرو میشه و بسیار خوشمزه و محبوب هست.
مواد لازم (برای 2 نفر):
نان تست یا نان فرانسوی: 4 برش
بازار ![]()
ژامبون: 8 برش
پنیر گرویر یا گودا: 4–6 ورق (یا رنده شده)
کره: 1 قاشق غذاخوری
آرد:1 قاشق غذاخوری
شیر: 1 پیمانه (250 میلیلیتر)
نمک و فلفل: به مقدار لازم
جوز هندی: کمی (اختیاری)
تخممرغ: 2 عدد
زرده تخم مرغ: 1 عدد