آریا بانو

آخرين مطالب

فرمول احیای پوست صورت بعد یک روز پر استرس اجتماعي

فرمول احیای پوست صورت بعد یک روز پر استرس
  بزرگنمايي:

آریا بانو - نمناک / در طولِ روز؛ پوست و مو در معرض مواد آسیب زایی مانند آلودگی هوا، اشعه نور خورشید و مواد آرایشی قرار می گیرند؛ بنابراین بسیار مهم است که ما بتوانیم از طریق راهکار های طبیعی بدون هیچ آسیبی به پوست مان از آن محافظت کنیم و مشکلات مختلف را از بین ببریم. اگرچه که ابزار ها و محصولات مختلف پوستی مانند فیشیال های گران قیمت وجود دارد اما در این قسمت قصد داریم که راهکارهای طبیعی و راحت را به شما معرفی کنیم تا از پوست تان بیشتر محافظت کنید.
روش قدیمی برای سفت کردن پوست
استفاده از یخ یکی از روش های زیبایی برای خانم‌ های آسیایی محسوب می‌ شود. قرار دادن پوست در معرض سرما به مدت چند دقیقه با استفاده از قطعات یخ امکان پذیر است که از طریق آن می توانید پف صورت تان را از بین ببرید، پوست صورت را سفت کنید و آن را روشن تر و تازه تر کنید. سرما باعث کاهش سایز منافذ شده و پوست را نرم می کند. البته باید مراقب باشید که یخ را بیش از حد روی پوست قرار ندهید، زیرا ممکن است پوست تان را حساس کند.
استفاده از اسکراب قهوه
نوشیدن قهوه به اندازه متعادل باعث افزایش انرژی و سوخت و ساز می شود اما آیا می دانستید که قهوه برای پوست هم مفید است؟ آنتی اکسیدان های موجود در کافئین فواید زیادی هنگام برخورد کردن با پوست دارند. شما می توانید دانه های قهوه را با موادی مثل عسل، روغن نارگیل یا شیر ترکیب کنید و اسکراب طبیعی بسازید که پوست تان را لایه برداری می کند و باعث کاهش جوش و لکه های تیره می‌ شود و یک پوست نرم و بی عیب و نقص به شما می دهد.
دارچین برای افزایشِ سرعت گردش خون
دارچین یکی از بهترین ادویه هایی است که همه باید در روتین مراقبت از پوست از آن استفاده کنند. دارای خواص ضد التهابی و آنتی اکسیدانی است که با آکنه و علائم پیری مبارزه می‌ کند. این ادویه جریان خون را افزایش می دهد. خمیر دارچین، عسل و ماست پوست را روشن تر می‌ کند و تناژ پوست را بهبود می‌ بخشد. گردش خون داخل پوست را نیز بالا می‌ برد که باعث می‌ شود پوست و لب هایتان حجیم تر و سرخ تر به نظر برسد. البته دقت کنید که دارچین عوارض جانبی هم دارد. کسانی که به دارچین حساسیت دارند، نباید از آن استفاده کنند. برای تست می توانید مقدار کوچکی را امتحان کنید و ببینید که اگر دچار خارش و قرمزی شدید،‌ از آن استفاده نکنید.
استفاده از چای سبز
چای سبز فواید بسیار زیادی دارد و اگر آن را بنوشید، می‌ توانید متوجه تغییرات و بهبود وضعیت بدن خود شوید. چای سبز دارای خواص ضد التهابی، ضد میکروبی و آنتی اکسیدانی است که برای درمان پوست مستعد آکنه هم بسیار عالی می باشد. مشکلات مربوط به خواب و مصرف زیاد نمک باعث پف صورت مخصوصاً در اطراف چشم می‌ شود که شما می‌ توانید در چنین حالتی از چای سبز کیسه ای استفاده کنید تا این پف ها را کاهش دهد. حتی می توانید از پودر چای سبز به عنوان ماسک صورت هم استفاده کنید.
جوش شیرین برای تیرگی زیر چشم
اگر زیر چشم‌ هایتان تیره شده است، می‌ توانید از ماسک خانگی جوش شیرین استفاده کنید که دارای خواص سفیدکنندگی است و ترکیبِ آن با شیر؛ باعث کاهش تیرگی های پوست می شود. سدیم هم حاوی خواص ضد التهابی و ضد عفونی کننده است که آن را در کرم ها استفاده می‌ کنند تا از حساسیت پوست جلوگیری کند.
آب سیب زمینی به عنوان سفید کننده
سیب زمینی نه‌ تنها مواد معدنی و ویتامین دارد، بلکه حاوی کالری سالم است که باید آن را در رژیم غذایی خود جای دهید؛ همچنین برای روتین پوستی هم فواید بسیار زیادی دارد. آب سیب زمینی سفید کننده طبیعی است که آفتاب سوختگی ها و لکه های تیره روی پوست را از بین می برد.
دمنوش بابونه
بسیاری از افراد عاشق خوردن دمنوش بابونه قبل از خواب هستند، زیرا ذهن شان را آرام می کند اما جالب است بدانید که بابونه برای پوست هم آرام بخش است. دم نوش بابونه دارای خواص ضد التهابی می باشد و شستن صورت با آن، باعث کاهش قرمزی ها و التهابات می شود و شما می توانید در صورت داشتن پوست خشک و حساس؛ به عنوان مرطوب کننده روزانه از این دمنوش استفاده کنید.
پوست موز
مالیدن پوست موز در اطراف پوست دور چشم باعث از بین بردن مشکلات رایج پوستی می‌ شود و آکنه ها را سریع تر از بین می برد، پوست را مرطوب می کند و چین و چروک را کم خواهد کرد؛ پس این دفعه قبل از دور انداختنِ پوست موز از آن استفاده کنید.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/724028/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آیا تنبلی علاج دارد؟

اگر به دنبال بالا بردن اعتماد به نفس خود هستید ، بخوانید

آیا بیماری روانی والدین را به ارث می‌بریم؟

راهکارهای افزایش تمرکز و حضور ذهن

کلاستروفوبیا یا بیماری تنگناهراسی چیست؟علایم و درمان آن

هدف گذاری هم قوانین خاص خودش را دارد

اسکیزوفرنی، شناخت انواع و علائم اسکیزوفرنی و روش های درمان

به کدام یک مراجعه کنیم؟ روانشناس، روانپزشک یا مشاور؟

چطور با کودک درباره فقدان پدر حرف بزنیم؟

چگونه خودتان را بدبخت کنید!

5 روش طبیعی برای درمان اضطراب

چطور در جمع مثل آب خوردن حرف بزنیم؟

علایق و روحیات جنسی - شخصیتی مرد متولد خرداد ماه

افسردگی دوران بلوغ :علائم و درمان آن

7 غذایی که شما را دچار اضطراب می کند

همکارتان اگر این نشانه ها را دارد، از شما متنفر است!!!

10 اقدام برای خلاق‌بودن

پدیده ای پیچیده به نام «سادومازوخیسم»

این گونه همه چیز را به خاطر بسپارید

اهمیت دادن به ظاهر تا کجا نشانه بیماری نیست؟

افسردگی، سقوط به دنیای زیرین و پذیرش مرگ است

با ترس‌های‌تان مواجه شوید؛ راه دیگری در زندگی ندارید!

در چه شرایطی باید به روانشناس مراجعه کنیم؟

استرس و نگرانی؛ بیچاره اعضای بدن تان!

آیا فحش های رکیک باعث تعادل مغزی می شوند؟

اگر انگیزه ای ندارید، بخوانید

ریشه همه اختلاف‌نظرها

این نشانه های می گوید شما افسردگی پنهان دارید!!

خلق و خوی فرزندم تغییر کرده است!

چگونه از شر فکر کردن به او خلاص شوم؟

هنر تعریف کردن و تعریف شنیدن

شکست های عشقی را چطور درمان کنید؟

چرا دروغ نگوییم؟

چرا موفق‌ ترین افراد بیشتر مورد تنفر قرار می‌گیرند؟

آیا می‌توانیم شخصیتمان را تغییر دهیم؟

چگونه با ترس مقابله کنیم؟

با حواس پرتی ام چه کنم!؟

از استرس سبقت بگیرید

تحصیلات، درک و فهم و استعداد را سرکوب می‌کند؟

چطور با نوجوانمان که سیگاری شده، رفتار کنیم؟

کی به سن بلوغ می رسم؟

حالت تدافعی نقش قاتل یک رابطه را ایفا می‌کند! چطور از آن بیرون بیاییم؟

چرا باید به دلمان اعتماد کنیم؟

قانون جاذبه

بالاخره ثابت شد کچل‎ها باهوش‎ترند!

5 روش برای تحت تاثیر قرار دادن دیگران در همان هفته اول کار جدید

روش های غلبه بر ترس

چگونه یک کارمند موفق باشیم؟

راهکارهایی برای همنشینی کمتر با تلگرام

فن بیان‌تان را اینطوری تقویت کنید