آموزش تهیه باقلا کوکو گیلانی
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو -
آخرین خبر / 💕یکی از کاربردهای باقلا درست کردن همین کوکوهه که تو گیلان خیلی مرسومه و با باقالی محلی تازه خیلی خوشمزه میشه.یکبار امتحانش کن.
موادلازم:
💕باقلا سبز پاک شده دویست گرم
💕پیاز یک عدد کوچک
💕سیب زمینی متوسط یک عدد
💕تخم مرغ دو تا سه عدد
💕ارد
برنج دو قاشق
💕نمک و فلفل
💕شوید خشک یا تازه دو قاشق
💕روغن به میزان لازم
💕سیر دو حبه
طرزتهیه:
💕اول باید باقلا رو
پوست بگیریم و کاملا خشک کنیم ،بعد با
سیب زمینی و
پیاز و سیر خرد کنیم.اگه باقلاتون تازه نبود و محلی و
پوست نازک نبود حتما
پوست دوم هم بگیرید.
💕بعد بهش تخم مرغ و ارد و ادویه اضافه کنیم
💕 شوید خشک یا تازه رو اضافه میکنیم.بعضی ها بهش
سبزی کوکو اضافه میکنن که اونم خوشمزه میشه.
💕برای اینکه ارد
برنج به کوکومون پف و تردی بده حتما نیم
ساعت به مواد استراحت بدیم.
💕دو طرفشو داخل
روغن سرخ میکنیم.
منبع: صفحه sahebeh.khoshdel
-
دوشنبه ۸ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۷:۲۸:۵۳
-
۲۸ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/962253/