آریا بانو

آخرين مطالب

فیلمی که حقایق هولناکی را آشکار می‌کند! اجتماعی

فیلمی که حقایق هولناکی را آشکار می‌کند!
  بزرگنمايي:

آریا بانو - خبرآنلاین / اولین تریلر روان‌شناختی «پس از شکار» با بازی جولیا رابرتس منتشر شد.
در جریان رویداد سینماکان 2025، اولین تریلر فیلم دلهره‌آور و روان‌شناختی «پس از شکار» (After the Hunt) به کارگردانی لوکا گوادانینو با حضور بازیگران سرشناس فیلم، اندرو گارفیلد و آیئو اده‌بری رونمایی شد.
این فیلم با بازی جولیا رابرتس در نقش اصلی، محصول مشترک آمازون و استودیوی MGM است و در تاریخ 10 اکتبر 2025 به‌صورت محدود در سینماها اکران خواهد شد و یک هفته بعد در سطح گسترده به نمایش درمی‌آید.
«پس از شکار» داستان استادی در دانشگاه (با بازی رابرتس) را روایت می‌کند که با گذشته‌ی تاریک خود روبه‌رو می‌شود؛ آن‌گاه که یکی از دانشجویان برجسته‌اش (اده‌بری) اتهامی جدی علیه یکی از همکارانش (گارفیلد) مطرح می‌کند. تریلر این فیلم لحنی پرتنش و رازآلود دارد و لایه‌هایی از روان انسان و قدرت را به تصویر می‌کشد.
در یکی از صحنه‌های تریلر، شخصیت آیئو اده‌بری به رابرتس می‌گوید: «او از خط قرمز عبور کرد. بعد از اینکه گفتم نه، باز هم ادامه داد.»
در سکانسی دیگر، گارفیلد خطاب به رابرتس اظهار می‌کند: «به او گفتم مشکوکم که مقاله‌اش را سرقت ادبی کرده. اون دختر کوچولوی دروغگوی لعنتیه.»
بازار
تریلر با دیالوگی پربار به پایان می‌رسد. جایی که اده‌بری به رابرتس می‌گوید: «دیگه راحت نیستم که این گفت‌وگو رو با شما ادامه بدم.» و رابرتس در پاسخ می‌گوید: «قرار نیست همه چیز همیشه حس خوبی داشته باشه.»
اندرو گارفیلد با اشاره به همکاری دیرینه‌اش با کارگردان فیلم گفت: «سال‌ها بود می‌خواستم با لوکا کار کنم. بالاخره این اتفاق افتاد. آثار او همیشه پراحساس، پرجزئیات و سرشار از زندگی‌اند.»
آیئو اده‌بری نیز افزود: «این فیلم ساخته شده تا با دیگران ببینی‌اش، درباره‌اش بحث کنی و درونش غرق بشی.»
فیلم‌نامه‌ی پس از شکار توسط نورا گرت نوشته شده و تهیه‌کنندگانی چون لوکا گوادانینو، برایان گریزر، جب برودی و آلن ماندلبام در تولید آن نقش داشته‌اند. این فیلم همکاری دوباره گوادانینو با آمازون MGM پس از فیلم موفق چلنجرز با بازی زندیا محسوب می‌شود.
از دیگر بازیگران فیلم می‌توان به مایکل استالبارگ و کلویی سونی اشاره کرد.
جولیا رابرتس، ستاره‌ی تکرارناپذیر هالیوود، در سال‌های اخیر با فیلم‌های موفقی چون Ticket to Paradise در کنار جورج کلونی و Leave the World Behind محصول نتفلیکس، به سینما بازگشته است.
سینماکان، رویدادی سالانه برای سینماداران و استودیوهای بزرگ هالیوود، امسال از 31 مارس تا 3 آوریل 2025 برگزار شد. این رویداد توسط سازمان Cinema United (با نام پیشین انجمن ملی مالکان سالن‌های نمایش) برگزار می‌شود و یکی از مهم‌ترین فضاهای رونمایی و پیش‌نمایش فیلم‌های سال آینده سینمای جهان است.
منبع: هالیوود ریپوتر

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/1384140/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

خواندن قسمتی از متن تاریخی تدریس معلمان در ایران

میکس سینمایی با آهنگ «تقویم مچاله» محسن یگانه

ثبت فیلم 2 قلاده پلنگ ایرانی در پارک ملی بمو فارس

جان باختن مرد 56 ساله براثر سقوط از صخره

سازش یک فقره قتل عمد بعد از 12 سال به مناسبت دهه کرامت

نصب کتیبه‌های ولادت امام هشتم(علیه‌السلام)؛ ای همه دلها حرمت یا رضا

حال یوزپلنگ ایرانی "فیروز" خوب است

زائران حج تمتع چقدر ارز زیارتی می‌گیرند؟

راهکار ناب استاد فاطمی‌نیا برای گره‌گشایی از زندگی!

جدال نفسگیر مار و آفتاب‌پرست برای شکار یکدیگر

نصب کتیبه‌های ویژه ولادت امام هشتم علیه السلام در حرم رضوی

تست سلامت دیسک کمر

روش شمالی ها برای نگهداری برنج خام

سفری جسورانه به دنیایی ورای اندرونی

جهان فوتبال تسلیم فرازمینی بارسلونا

قانون گل زده در خانه حریف را برگردانید!

چه خوش صید دلم کردی

جزئیات مهم از حج 1404؛ زمان اعزام نخستین کاروان زائران تمتع اعلام شد

آخرین اقدامات قضایی درباره حادثه آتش‌سوزی بندر شهید رجایی

نبرد نفس‌گیر کفتار و گراز وحشی

هشتمین حذف دردناک مسی در لیگ قهرمانان

گوندوگان: متاسفم، رودیگر از خط قرمزها عبور کرد!

شاهکار فلیک و اینزاگی؛ نمایشی که یادمان نمی‌رود

در فراق یار با تو می گویم ای خدا

خواستگاری اشتباهی "حبیب"

موزیک ویدئوی قطعه جدید و عاشقانه محسن چاوشی با نام «زندان بان»

سرقت سن‌وسال نمی‌شناسد؛ روایت‌هایی از سارقین 18 تا 72 سال!

مجوز پروژه پتروشیمی میانکاله لغو شد

افزایش خسارات جوی طی روزهای اخیر؛ 6 نفر کشته و 65 تن مصدوم شدند

متجاوز اتباع اعدام شد؛ 2 قاتل مهلت گرفتند

یکی از بزرگترین حلزون های روی زمین

دانه‌ خوردن پرنده از نمای نزدیک

طرز تهیه حریره بادام به چند روش ساده و لذیذ

نکات مهم خود مراقبتی در دوران بارداری

چند ایده خوب برای استفاده از بالشت های کهنه

آمادگی شرکت بیمه دی برای پرداخت خسارت به بیمه گزاران بندر شهید رجایی/ بررسی و پرداخت خسارت در کمتر از 48 ساعت

نانولوله‌های تک‌جداره، شارژ سریع را به واقعیت تبدیل کردند

صحبت های دلنشین دکتر انوشه

آغاز اردوی تیم ملی هندبال در غیاب لژیونرها

شکستن رکورد امباپه؛ کسی حریف یامال نیست!

فراری با طرحی خاص در گرندپری میامی

تهران و دبی میزبان دوره‌های متوالی و موفق داوری ISSF بودند

فلیک: بازی برگشت با اینتر یک پیش‌فینال است/ یامال نابغه است

اینزاگی: عملکرد فوق‌العاده‌ای داشتیم؛ طارمی کمک زیادی کرد

فرمول یک در مکزیک ماندگار شد

جشنواره ورزشی دختران آفتاب ایران در 5 رشته ورزشی

نصیری‌نژاد خبر داد: کوراش با 6 وزن در ناگویا

کربکندی: سپاهان از خودش ضربه خورد

تمرینات مشترک محمدرضا گلزار و قهرمان سنگ نوردی جهان در باشگاه

نیاز مالی یک دختر به معنای نداشتن «شرافت» نیست!