آریا بانو - آخرین خبر / مواد لازم:برنج سه پیمانهگوشت لپه یک مشت به تعداد نفرات پیاز 1 عددرب گوجه فرنگی بازار زردچوبه،نمک،فلفل سیاهلیموعمانی 2 عددهل،چوب دارچین،گل سرخزعفرون غلیظگلاب 2 قاشق غذاخوریسیب زمینیمن برنج و لپه رو سه ساعت قبل خیس کردم…پیاز نگینی خرد کردم و با روغن مایع تفت دادم وقتی سبک شد گوشتامو اضافه کردم و کمی زردچوبه زدم و تفت دادم…لپه رو داخل روغن سرخ کردم تا خامیش گرفته شه بعد رب گوجه فرنگی رو اضافه کردم و کمی با لپه تفت دادم و به گوشت اضافه کردم…فلفل سیاه هم به لپه ها اضافه کردم و آب جوش ریختم و گذاشتم دو الی سه ساعت بپزه🌱در این حین لیمو عمانی،چوب دارچین،هل و گل سرخ هم به خورشتم اضافه کردم🤌🏻آخر سر نمک ،زعفرون و گلاب به خورشتم ریختم و تمام
مرورگر شما قادر به پخش ویدیو نمی باشد.supports HTML5 video