آریا بانو - آخرین خبر / مواد مورد نیازاسفناج 400 گرمپیاز متوسط 2 عددسیر 1 حبهفلفل سیاه 1 ق چجوز هندی 1/4 ق چ بازار گردوی خورد شده 4 ق غپنیر خامه ای 50 گرمپنیر پیتزا 50 گرمنمک مقداریخمیر باقلوا 1 یا نصف بستهکره 50 گرمکنجد و سیاه دانهپیاز خلالی رو داخل روغن تفت بدیدبعد از سبک شدن اسفناج خورد شده رو بریزید و درب تابه رو ببندید تا با حرارت کم آب بنداره و آبش کشیده شد بعد از تابه خارج کنید.بقیه ی موادی که گفتم رو اضافه و خوب هم بزنید.خمیر باقلوا رو از وسط دو قسمت کنید یک قسمت روداخل ظرفی که کره زدید قرار بدید و روشو کره بزنید مواد اسفناجی که آماده کردید رو بریزید و خوب پهن کید قسمت بعدی خمیر رو قرار بدید بعد از برش زدن روی سطح بورک رو کامل کره بزنید و کنجد و سیاهدانت بریزید و توی فر بزارید زیر و روی کار طلایی و برشته شد از فر خارج کنید.
مرورگر شما قادر به پخش ویدیو نمی باشد.supports HTML5 video