آریا بانو

آخرين مطالب

بنابر اعلام صندوق بازنشستگی کشوری:

کسورات «حقوق» بازنشستگان کشوری پرداخت شد خانواده

کسورات «حقوق» بازنشستگان کشوری پرداخت شد
  بزرگنمايي:

آریا بانو - بنابر اعلام صندوق بازنشستگی کشوری، بررسی آمار مرکز پاسخگویی تلفنی 2500 حاکی از کاهش تعداد تماس‌های تلفنی در این ماه‌هاست که علت عمده کاهش این آمار «پرداخت به موقع کسور حقوق و به‌روز شدن این بخش از پرداختی‌ها» و همچنین «پرداخت مطالبات مربوط به طرح جبران هزینه خسارت درمان» بوده است.

بر اساس گزارش سه ماهه مرکز پاسخگویی تلفنی 2500 تعداد تماس‌های پاسخ داده شده به بازنشستگان کشوری و سایر مخاطبان در ماه آبان 57 هزار و 793 تماس، در ماه آذر 54 هزار و 361 تماس و در دی ماه نیز 33 هزار و 582 تماس بوده است.
بر اساس گزارش صندوق بازنشستگی کشوری، بررسی مقایسه ای آمار پاسخگویی تلفنی این مرکز در ماه های آبان، آذر و دی 1401 نشان می دهد که درصد تغییر تعداد تماس های تلفنی در آذرماه 1401 درمقایسه با آبان ماه امسال 5.94 درصد کاهش و در دی ماه نیز در مقایسه با ماه قبل از آن معادل 38.22 درصد کاهش را نشان می دهد؛ که علت عمده کاهش این آمار «پرداخت به موقع کسور حقوق و بروز شدن این بخش از پرداختی ها» و همچنین «پرداخت مطالبات مربوط به طرح جبران هزینه خسارت درمان» بوده است.
بر اساس این گزارش، پرسش‌های مربوط به «میزان افزایش حقوق»، از 19 هزار و 313 مورد در آبان به 3 هزار و 685 مورد در آذر و 592 مورد در دی ماه رسیده است.
همچنین پرسش درباره پرداخت «کسورات حقوق» در آبان ماه 1507 مورد بوده که به 664 مورد در آذر و 380 مورد در دی ماه رسیده است. پرسش‌های بازنشستگان و وظیفه بگیران صندوق بازنشستگی کشوری از مرکز تماس 2500 درباره «زمان واریز حواله های طرح جبران خسارت درمان» نیز از 8 هزار و 289 پرسش در آبان، به 6هزار و 301 پرسش در آذرماه و یک هزار و 751 پرسش در دی ماه رسیده است.
این گزارش حاکی است که کسب اطلاع درباره زمان واریز حقوق، اطلاع از جزئیات حکم، حکم ترمیم 1401، وام ضروری، افزایش حقوق بازنشستگان علوم پزشکی، فیش حقوقی، شیوه بهره مندی از طرح بیمه عمر و حادثه صبا، گواهی کسر از حقوق و متناسب سازی حقوق بیشترین موضوعات مورد سوال بازنشستگان در تماس با این مرکز بوده که به طور میانگین در طول سه ماه اخیر کاهش یافته است.
از سوی دیگر، موضوع «بیمه اکمل درمان» که در آبان ماه 404 بار مورد سوال تماس گیرندگان بوده است، در آذرماه یک هزارو 604 بار و در دی ماه نیز 875 بار پرسیده شده است.
همچنین پرسش های مربوط به «بیمه سلامت» که در آبان ماه 384 مورد بوده، در آذرماه به 355 مورد رسیده و با طی روندی افزایشی در دی ماه به 456 مورد تماس تلفنی رسیده است.
در این گزارش همچنین تاکید شده است که به منظور توسعه خدمات پاسخگویی و ارتباط با ذینفعان، مشترکان صندوق بازنشستگی کشوری می توانند درخواست خود را از طریق رسانه های مختلف این صندوق از جمله تماس تلفنی با مرکز 2500 یا ارسال پیام صوتی به این مرکز به ویژه در زمان های خارج از ساعات اداری یا ارسال درخواست کتبی از طریق نرم افزار صبااپ و سایت صندوق (بخش ارتباط با ذینفعان) برای کارشناسان ارسال کنند که دریافت پاسخ آن از طریق «کد رهگیری» قابل پیگیری است.
به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل صندوق بازنشستگی کشوری، همچنین هنگامی که اپراتور مرکز پاسخگویی اطلاع کافی از پرسش تماس گیرنده نداشته باشد، پرسش به صورت پیام متنی در سامانه ثبت شده و در قالب یک تیکت به لایه دوم که شامل کارشناسان واحدهای مختلف صندوق بازنشستگی است ارجاع می شود؛ پس از ثبت پاسخ توسط کارشناسان لایه دوم، پاسخ مربوطه به صورت پیامک برای به شماره همراه تماس گیرنده ارسال می شود.
برهمین اساس، پاسخگویی به درخواست خدمت از طریق “پیام صوتی مرکز 2500، ثبت درخواست در نرم افزار صبااپ و درگاه خدمات الکترونیک” در آبان ماه دوهزار و 843 مورد ثبت درخواست (دوهزار و 580 پاسخ)، در آذرماه سه هزار و 220 درخواست ثبت شده (پاسخ به تمام موارد) و در دی ماه دوهزار و 727 مورد درخواست ثبت شده (با دوهزار و 580 پاسخ) انجام شده است. 
تلاش مجموعه صندوق بازنشستگی کشوری بر آن است که با اطلاع رسانی هرچه دقیق تر و با استفاده از روش ها و ابزار مختلف، پاسخگویی غیرحضوری و برخط به پرسش های بازنشستگان و ذینفعان عزیز را افزایش و مراجعه حضوری این عزیزان به مدیریت های استانی را کاهش دهد.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/815467/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

روشهایی برای تشویق کودک به حرف گوش کردن

عوامل موثر بر حسادت در بین فرزندان

نکاتی که باید با در رفتار با کودک عصبی در نظر داشت

علائم، روش های پیشگیری و درمان انزواطلبی کودکان

کودک نابغه شما این نشانه ها را دارد؟!

در مورد کودکان کریستالی چه میدانید؟

سخت گیری والدین برای کودکان

آرایش کودکان چه مضراتی دارد و والدین چگونه با آن برخورد کنند؟

چه عواملی سبب می شود کودکان بزهکار شوند؟

سن تنها بیرون رفتن فرزندان

چگونه با 7 عادت ناخوشایند کودک مقابله کنیم؟

شادابی در مدرسه برای رشد دانش‌آموز

با استرس کودکان در مورد شیوع بیماری کرونا چه کنیم؟

کودکان برون گرا چه ویژگیهایی دارد؟

شایع ترین علائم روان‌پریشی در کودکان

نحوه بیان درخواست از والدین به زیباترین شکل ممکن

چگونه می‌توانیم علاقه بیش از حد دانش‌آموز به معلم را مدیریت کنیم؟

کودکان حساس چه ویژگیهایی دارند؟

عوارض وابستگی کودکان به موبایل و تبلت و راههای کاهش آن

علت دندان قروچه کودکان و راههای درمان دندان قروچه

فواید انجام بازیهای کثیف برای کودکان

آثار کمبود محبت روی کودکان

اگر کودک رابطه جنسی والدین را دید!!

فواید بازی با لگو در کودکان

ویژگیهای کودک سالم از نظر روانی

پاسخ والدین دانا به سوالات فرزندانشان

کودک حسود را این گونه تربیت کنید!

12 راه برای رفع بی‌خوابی کودکان

دلایل ایجاد تراجنسی و روش های تشخیص کودک ترنس

چگونه باید با یک کودک سوگوار رفتار کرد؟

لکنت زبان چیست و روش های درمان لکنت زبان کودکان در خانه

بررسی تغییرات فیزیکی و رفتاری کودک 3 ساله

کودک 5 ساله خود را بهتر بشناسید

باید ها و نبایدهای تربیت کودک 9 ساله

بررسی انواع دلبستگی در کودکان و تاثیرات آن بر شخصیت کودکان در بزرگسالی

کودک 10 ساله خود را بهتر بشناسید

تغییرات کودک 12 ساله و نحوه رفتار با آن

تغییرات جسمی و روحی کودک 11 ساله

علت پرتاب اشیا توسط کودک + طرز رفتار با کودک

حس مالکیت در کودکان چیست؟ احترام به حس مالکیت کودک

خود آگاهی چیست؟ راههای تقویت مهارت خود آگاهی در کودکان

دختران از چه موقع میتوانند آرایش کنند؟

چرا خاطرات کودکی را به یاد نمی‌آوریم؟

همدلی با کودکان چه اهمیتی دارد؟ روش هایی برای همدلی با کودکان

علت و راههای پیشگیری از بروز عشق دوران کودکی

اختلالات املانویسی در کودکان را چگونه رفع کنیم؟

علایم و درمان سندرم مسئله با پدر یا ددی ایشو

راههای برای ایجاد حس امنیت در کودکان

کودکان پناهنده: علت مهاجرت و چالش های پیش روی آنها

تحقیر کودکان از نظر احساسی سوء استفاده کننده است