آریا بانو - آخرین خبر /مواد لازم:تخم مرغ :4 عددآرد :250 گرمشکر: 200 گرمشیر ولرم :135 گرمنسکافه گُلد: 2 قاشق غذاخوری بازار روغن :150 گرمبیکینگ پودر :2 قاشق چایخوروانیل:1/2 ق چمواد لازم برای سس نسکافه: شیر: 1 و نیم لیوان شکر: نصف پیمانه نسکافه گلد: 1 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت: 2 قاشق غذاخورینکات: اگر از نسکافه گلد استفاده کنین در نهایت عطر و طعم کیک خیلی بهتر میشه.دمای فر برقی 155 درجه و فر گازی 170 درجه به مدت 45-50 دقیقه.شیر خیلی داغ نباشه یکم ولرم باشه کافیه. اگر سس نسکافتون خیلی غلیظ شد میتونین یکم شیر بهش اضافه کنین تا رقیق شه و راحت تر روی کیک بریزین.
مرورگر شما قادر به پخش ویدیو نمی باشد.supports HTML5 video