آریا بانو - سرآشپز پاپیون / مواد لازم خوراک دل آذربایجانی برای 4 نفر:دل گوسفند3 عددپیاز3 عددفلفل دلمه ای بازار 1 عددگوجه فرنگی3 عددپودر آویشنبه مقدار لازمفلفل سیاهبه مقدار لازمنمک و زردچوبهبه مقدار لازمکره یا روغنبه مقدار لازم طرز تهیه خوراک دل آذربایجانی:زمان تهیه 20دقیقهزمان پخت 25دقیقه1دلها را شسته و خرد میکنیم (در صورت تمایل میتوان از قلوه و جگر نیز استفاده کرد).2در یک قابلمه مناسب مقداری کره یا روغن میریزیم تا داغ شود. پیازها را شسته و به صورت خلالی خرد میکنیم و در روغن داغ کمی تفت میدهیم3پس از اینکه آب پیاز جمع شد و طلائی رنگ شد قلبها را به آن اضافه میکنیم و کمی تفت میدهیم 4فلفل دلمه را نگینی خرد میکنیم و به مواد اضافه میکنیم و تفت میدهیم5گوجه فرنگیها را خرد کرده و به همراه ادویهها به مواد داخل قابلمه اضافه میکنیم و با مواد کمی تفت میدهیم6پس از آن یک پیمانه آب داخل قابلمه میریزیم و حرارت را ملایم میکنیم و می گذاریم تا همه مواد کاملا بپزد (حدود 15 دقیقه).