آریا بانو - آخرین خبر / مواد لازم:
گوشت گوسفندی: نیم کیلو
تره: نیم کیلو
نعنا خشک: یک قاشق غذاخوری(اختیاری)
لوبیا سفید: 7 قاشق غذاخوری
پیاز: یک عدد
بازار 
لیمو عمانی: 4 عدد
آبغوره: نصف استکان
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم و دلخواه
رب گوجه: 🥫نصف قاشق غذاخوری (اختیاری)
سیب زمینی و گوجه سرخ شده برای کنار غذا.
نکات مهم
تره رو بیشتر از پنج شش دقیقه سرخ نکنین که نسوزه و عطرش کم نشه.
تره نباید بیشتر از یک ساعت توی خورشت بپزه که طعمش بهتر حفظ بشه.
اضافه کردن رب گوجه فرنگی به این غذا اختیاریه و مقدارش خیلی کمه.
اضافه کردن نعنا خشک یا شنبلیله خشک به این غذا اختیاریه و در ورژن اصلیش وجود نداره.
در قدیم به جای لوبیا سفید از نخود آبگوشتی هم برای خورشت تره استفاده میکردن.
سیب زمینی و گوجه ی سرخ شده به مرور زمان به این غذا اضافه شده و در ورژن اصیل و قدیمی خورشت تره وجود نداشته.