- نوشته شده توسط:
آریا بانو
-
سه شنبه ۲۰ خرداد ۱۴۰۴
آریا بانو - آخرین خبر / مواد لازم: پوره سیبزمینی (پخته و نرم) ۲ لیوان پنیر چدار رندهشده ۱ لیوان پیازچه نصف پیمانه نشاسته ذرت یا آرد ذرت ۳ تا ۴ ق غ نمک، فلفل و ادویه ...
آریا بانو - آخرین خبر / مواد لازم:
پوره سیبزمینی (پخته و نرم) 2 لیوان
پنیر چدار رندهشده 1 لیوان
پیازچه نصف پیمانه
نشاسته ذرت یا آرد ذرت 3 تا 4 ق غ
نمک، فلفل و ادویه دلخواه به مقدار لازم
بازار 
روغن برای سرخکردن
طرز تهیه:
1. پوره، پنیر و بقیه مواد رو با هم مخلوط و ورز بدید تا خمیر منسجم شه.
2. به شکل دلخواه فرم بدید.
3. در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی بشه.
تا کنون هیچ نظری ارسال نشده است ...