سالم ترین میوه ها برای مدیریت قند خون
پزشکي
بزرگنمايي:
آریا بانو - خراسان / اگرچه میوههایی مانند موز، سیب و گلابی ویتامینها، فیبر و مواد مغذی زیادی به بدن میرساند، اما قند زیادی هم در آنها وجود دارد.مصرف بیش از حد قند یا فروکتوز میوه، باعث انباشت آن در کبد میشود تا جایی که کبد دیگر نمیتواند آن را پردازش کند. پس تنها یک راهحل وجود دارد؛ این که فروکتوز را به طورمستقیم به چربی تبدیل کند. این موضوع موجب چرب شدن کبد می شود. در ادامه به شما میوههایی را که قند مناسبی دارند معرفی میکنیم.
توت سیاه
توت سیاه در هر 100 گرم تنها7/2گرم قند دارد و علاوه بر ویتامین C و E، حاوی مواد معدنی مانند کلسیم و منیزیم است. فلاونوئیدها و رنگدانههای گیاهی، به توت رنگ میدهند؛ آنتیاکسیدانهایی که از بدن در برابر رادیکالهای آزاد محافظت میکنند.
تمشک
تمشک قند بسیار کمی دارد (8/4گرم قند در هر 100 گرم). تمشکها عمدتاً از آب تشکیل شدهاند و فیبر موجود در آنها، فرایند هضم را بهبود میبخشد.
توتفرنگی
البته با خامه فرمگرفته و شکر روی آن، توتفرنگیها هم تبدیل به بمب کالری و قند میشوند اما اگر این میوه را به تنهایی بخورید یا آن را در یک کاسه موسلی برش دهید، در هر 100 گرم فقط5/5گرم قند میخورید.
زردآلو
ما میتوانیم مقدار زیادی مواد مغذی را از زردآلو جذب کنیم. پروویتامین A (کاروتن) موجود در آن میتواند توسط بدن به ویتامین A تبدیل شود که برای پوست و چشم مهم است. همچنین مقدار زیادی پتاسیم در زردآلو وجود دارد. از طرف دیگر این میوه در 100 گرم فقط 7/7 گرم قند دارد.
گریپفروت
گریپفروت سرشار از ویتامینهای گروه B است که نقش مهمی در فرایندهای متابولیک ایفا میکند. ماده گیاهی نارینگین، این میوه را بسیار تلخ میکند. مرکبات سرشار از ویتامین های A، C و مواد معدنی مانند منیزیم و کلسیم هستند. گریپفروت در هر 100 گرم، فقط 9 گرم قند دارد.
هلو
این میوه فقط 8 گرم قند در هر 100 گرم دارد. هلو حاوی کالری کمی است و آب فراوانی دارد. مصرف این میوه مواد معدنی مانند پتاسیم، منیزیم و آهن را در اختیار ما قرار میدهد.
-
چهارشنبه ۹ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۹:۴۲:۵۴
-
۶۸ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/772880/